Pasiune adevarata pentru o masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pasiune adevarata pentru o masina

sigpic

da, intr-adevar, omul e meserias...bravo lui !
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

arta, pasiune si putin bolnav mintal )
      dar frumos
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

de ce mah, bolnav mintal ? eu sincer il apreciez pe omu' ala...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu m-am exprimat corect, scuzele mele, bolnav mintal in sensul bun. amu am un lipsus de inspiratie.
          normal ca-l apreciez si eu! si sefu' de trib te apreciaza pentru semnatura
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Fantastic!... Incredibil!...

Comment

Asta da pasiune !! Pt. tipul ala jos palaria ! Motorul, sau mai bine zis piesele motorului m-au fascinat.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Absolut fascinant!!! Inca o data un om ne-a demonstrat ca pasiunea nu cunoaste limite, si ca daca vrei ceva cu adevarat, trebuie sa gasesti o cale indiferent de obstacole. Tot respectul!
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

mica masinuta

Comment

trebuie sa ai pasiune adevarata pentru asa ceva . si nervi de otel
                    sigpic

Comment

Frumos, frumos, dar voi ati face asa ceva? Eu unul nu!

Cuvintele care mi-au venit in minte in timp ce vizionam filmuletul au fot: Get a life!
                      numar secundele

Comment

Eu as face daca as avea bani si timp liber pentru o asemenea pasiune. Din pacate... nu le am .

Comment

Am dat peste filumletul asta din greseala. Pentru cei care nu l-au vazut, un mare UP!
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google