e tot legata de copii.. sunt curios daca ati patit si voi asa... ca pe mine ma ingrozit... http://www.220.ro/Vine_o_vreme-39981.html
Copilasii nostri.
Collapse
X
-
Originally posted by gicu 28sa va traiasca copii sa fie sanatosi ,cuminti si voi sa va bucurati de ei imbatranind pe langa ei ,al meu o sa vina pe lume la inceputul lui Ianuarie o sa pun poze cu el atunci !
abia am inceput pana umplu MCV-ul(7 locuri) am de de munca:
totusi eu deja la 2 fac cu nervii,dar daca pe tine te tin nervii drum bun si munca placuta si tie si la toata lume o doresctoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Iata-l si pe monstruletul meu... 6 luni si energie infinita... :P
PS. Niste huse de scaune de unde ma sfatuiti sa iau? Cat mai mult bumbac, cat mai rezistente la ghetute, pete si alte pericole?
PPS. Nu e offline, husele mai mult din cauza piticului le iauAttached FilesLast edited by florin_bgdn; 7 December 2007, 12:37.Logan KissFM 1.5 dC
B-79-MEF
Comment
-
@florin_bgdn: Sa-ti traiasca baiatul!
Huse au prin Metro, de la 80-100 ron pana la 200 ron, la Selgros cam la fel. La dealer sunt unele, dar se pateaza usor si sunt si mai scumpe, 250-300 ron.
Comment
-
Ea este fiica mea IOANA 14 ani.Attached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Bag si eu cateva poze cu...Martin-Tudor 2 ani si Alice-Cristiana 5 ani...Last edited by valeriuciprian; 24 March 2013, 11:39.sigpic
Comment
Comment