La sfarsit de an, trebuie sa-i dau o diploma de merit :
Copilasii nostri.
Collapse
X
-
Despre copiii nostri
Maine e ziua in care Iisus se naste.Nu e aniversare metro sau selgros,nu se dau bonusuri nicaieri,dar noi putem fi magi.Niste loganisti din Timisoara au reusit sa fie Mos Craciun.Si noi de ce nu am putea fi?Cu rugamintea catre administratori si moderatori,sa nu stearga postarea mea,va rog sa cititi o poveste:
Un om de afaceri aflat în vacanţă se plimba într-o zi pe o plajă.
Pe plajă erau multe steluţe de mare, aduse de val.
Observă un băieţel care aduna fiecare steluţă şi o arunca înapoi în apă.
Vrând să-i dea o lecţie de viaţă, omul de afaceri se apropie de băieţel şi îi spuse:
- M-am uitat la tine văzând ce faci şi mi-am dat seama că ai o inimă bună şi că le vrei binele. Însă îţi dai seama câte plaje sunt pe aici? Şi câte steluţe de mare mor în fiecare zi pe ele? Nu crezi că ar fi mai bine să faci altceva în timpul pe care îl pierzi salvându-le? Crezi că, salvând câteva steluţe de mare, contează?
Băiatul se uită la el, se aplecă şi luă o steluţă de mare pe care o aruncă în ocean, şi-i spuse:
- Pentru asta contează.
In spiritul Craciunului,pe care vi-l doresc cat mai fericit alaturi de familie va invit sa aflati despre cum puteti arunca o steluta in mare:
Si acolo veti gasi povesti minunate.Craciun minunat tuturor celor care au fericirea de a fi sanatosi!
Comment
-
fata mea.........sigpic #
Comment
-
Denis al meu sau "Dede" cum se prezinta el la 1 an si 5 luni.
Sa ne traiasca la toti!Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
Ai mei au mai crescut...si pasiunile s-au schimbat...Last edited by valeriuciprian; 24 March 2013, 11:38.sigpic
Comment
Comment