ce meserie aveti?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce meserie aveti?

mai bine zis cu ce va ocupati? va place ce lucrati sau lucrati ca se castiga bine?

Cand lucram, adica pina pe 8nov cind m-a bagat in service si pe mine si loganu1,4-plus, eram taximetrist de bucuresti la NATIONAL TAXI. aCU SUNT perpedes si traiesc din ce mai am in buzunar si sunt doar membru loganist

Ai de capu' meu
    Last edited by andrei; 30 November 2007, 13:16.

Comment

eu sunt lucrator comercial intr-un hypermarket in constanta...deocamdata,sincer nu imi place ca salariul e destul de mic(600 ron+bonuri de masa) pentru volumul de munca prestat.

Comment

eu sunt tehnician la o firma straina...mi-e mi se pare ok..dar se e poate si mai bine...sa vedem ce ne aduce 2008.

Comment

Deocamdata sunt student (cadet) dar pe viitor sper ca voi fi "mariner".
          In tara momentan.

Comment

Discutii pe tema asta se poarta aici. Rog un moderator sa mute posturile de aici.

Comment

eu sunt inginer in proiectare. lucrez la o firma germana, e destul de bine..banii adevarati vin din petrol si eu cam asta fac

Comment

Originally posted by Sp!ke
                Discutii pe tema asta se poarta aici. Rog un moderator sa mute posturile de aici.

scuze..n-am vazut..se poate inchide

Comment

exact cum a spus si sp!ke, aici e topic identic.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google