Cata prostie din partea politiei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cata prostie din partea politiei

S-a schimbat Regulamentul de circulatieDar nu stiam despre noua metoda de a opri autovehiculele (cu fundul...)
    sigpic

La acest topic nu mai comentez nimic...data trecuta mi-am luat warm...
    sigpic

Comment

ce sa plimbat gagiul moca

Comment

Chip ca ramaneam fara permis dar il dadeam in judecata pt gesturile obscene..Adica nu mai trebuie sa ne facem atatea probleme ca doar traim in Romania.Pana v-om ajunge si noi civilizati va mai trece cateva secole.Numai bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Reminiscente comuniste...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

in locul taximetristului ii puneam ceasul
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pacat ca nu a facut un drift cu el pe capota (filmu2) ... park era putina zapada pe jos, ... mi-ar fi placut sa vad daca si cum se tine de capota ))

Comment

la primul cand injura politistul e incredibil.au angajat toti borfasii la politie.
                al doilea la fel.comunitarul cred ca are probleme cu dibla dar si taximetristul la fel.
                si eu sunt taximetrist dar am colegi care nu ne fac cinste de nici un fel.
                intradevar cei care lucreaza pe masinile lor sunt civilizati in comparatie cu slugile(angajatii).ultima categorie vin doar sa rupa masinile firmelor si numai figuri pe ei la fel ca acel politist.

Comment

thare rau ) si e si in brasov ) ce sa mai a fost pizdos taximetristul
                  sigpic

Comment

unic tu ai facut filmuletele? de ce se urcase gaboru pe capota?

sigpic

Comment

nu, nu sunt facute de mine.. eu nu am atata tupeu..
                      sigpic

Comment

da dar sunt curios ce sa intamplat adica de ce sa urcat ala pe capota si de ce ia zis politia ca a fugit de la locu faptei de fapt sunt 3filmulete si eram curios sa stiu povestea

sigpic

Comment

Cum mah sa se urce gaboru pe capota si sa-l mai si plimb prin oras ? Cum naiba au devenit astia politai mah?? E grav frate !!
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google