pai daca toata lumea si-ar lua masini noi, celelalte ce se intampla cu ele? ar scadea vanzarea de masini noi pentru ca lumea o sa le pastreze pana se strica de tot! sunt si eu impotriva celor care zic ca mai bine una nemteasca cu "120.000" (240.000) km decat un logan. dar mai sunt si masini sh cu pana in 100.000 sau 50.000 care nu putem sa zicem ca sunt foite sau mai stiu eu cum. ca asa oricine poate spune de masinile noastre cand o sa le vindem ca au fost nu stiu cum si le-am facut nu stiu ce. pana la urma poate nu toata lumea are bani de o masina noua si isi ia una la un pret decent cu un nr decent de km si in foarte buna stare de functionare!
logan un dezastru?
Collapse
X
-
ia dom'le masina noua; cam doua tremi din aia pe care-i stiu ca si-au luat nemtoaice numa' de-al dracu' sa nu-si ia logan, acu' baga bani in ele si cauta sa le marite...gandeste-te numa' ca o masina cu 120000km a facut inconjuru' pamantului de 3 ori. masina noua, de 0 ori...loganu pana la urma e o masina ok.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by marcel 1976 View Postbuna,peste cateva zile imi vine masina logan kiss fm de 1.4 cu toata lumea cu care am discutat mi-au spus ca am facut o alegere proasta,ca mai bine cumparam o masina de 7 ani din germania.voi care va pricepeti va rog sa imi spuneti parerea voastra.cu respect marcel 1976
Comment
-
Parerea mea: O alegere buna. iar daca te gandesti ca aia cu Sh-uri nemtesti o sa treaca pe langa tine... nu cred. Majoritatea isi iau passaturi si golfuri in care baga bani dupaia de se satura. Loganu e stas si ai si garantie. Cea mai buna alegere in banii astia zic eu.
Comment
-
Originally posted by marcel 1976 View Postbuna,peste cateva zile imi vine masina logan kiss fm de 1.4 cu toata lumea cu care am discutat mi-au spus ca am facut o alegere proasta,ca mai bine cumparam o masina de 7 ani din germania.voi care va pricepeti va rog sa imi spuneti parerea voastra.cu respect marcel 1976Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Acselasi lucru mi s-a intamplat si mie , iar dupa ce mi la-m luat au zis ca de ce nu mi-am luat diesel ,ca de banii astia imi luam un golf din 2003, altul daca m-am gandit ce masina imi puteam lua de banii astia, altul ca ti-ai luat logan amu pe cand nu se mai fabrica, noah ce sa faci is invidiosi ca io mi-am luat masina noua DACIA si nu am ales un sh ca si ei. MISTOcari n-am ce sa le fac, totusi au fost si care m-au felicitat ca sa nu va mint.KISS FM 1.4 MPI sigpic
Comment
-
Sal lume!!!Vreau sa incep prin a soune ca postez pentru prima oara aici desi forumul il urmaresc demult!!
Am un Logan 1,4 Abs plus de vreo o saptamana iar deocamdata sunt super multumit de el!!
De altfel de cand a aparut eu am fost incantat!!
Doar gurile rele isi dau aiurea cu parerea despre masinutza!!
Comment
-
Un singur lucru vreau sa scriu pe topicul asta. La inceput cand mi-am comandat prestige-ul (numai ce aparuse) cam toate cunostintele mi-au spus ca este DE DEPARTE cea mai proasta alegere care puteam s-o fac. Dar treptat, treptat au inceput sa-si schimbe parerea iar in ziua de azi multi au ajuns sa-mi laude masina mea altor persoane. In principiu ar cam trebui eliminata mentalitatea ca Dacia e tot Dacie si n-ai ce-i face, mentalitate imprimata in capul multora de niste prosti care compara Loganul cu berlina din 1970 si spun ca berlina este net superioara.sigpic
Comment
-
Eu ii las pe toti sa vorbeasca si fac tot cum vreau eu dintr-un motiv simplu: daca asa vreau inseamna ca asa imi place. Cum zic si ceilalti membri la banii dati pe un logan nou nu poti spune ca ai facut o alegere proasta, motivele nu le mai repet si eu.
Multi km fara incidente si poate ne zici parerea ta dupa ce o primesti si mergi ceva drum cu el. Bafta.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by marcone View PostMISTOcari n-am ce sa le fac, totusi au fost si care m-au felicitat ca sa nu va mint.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
In ultima drumetie cu loganu meu am avut 2persoane care erau anti logan ei erau fani sh din nemtia fani tdi sh fani masina nemteasca sh... la plecare din oras ba ca laso mai incet cai logan daca ii cad rotile , ca nui chiar asa sigura (asta la viteze de 110-120) 6persoane la intoarcere , ba da chiar se infige loganu asta... deci si-a schimbat in bine punctu de vedere dupa ce a mers o vreme cu el si sa vazut intro masina comfortabila si chiar capabila pot zice
si mai recent a conduso un alt prieten care tot asa nu avea in credere in dacia , nu a condus in viata lui asa ceva , el conduce doar un tuareg si un passat(masinile lu tasu)... in fine om cu bani , i-am dat loganu si era super incantat de cum se conduce cat de manevrabila e etc... , si dupa i-am zis ba dece nu tiei logan nu ma nu nu , ce o sami iau masina mea logan nici gand ca rade lumea de mine...Last edited by SoNyKeL; 27 March 2008, 13:47.
sigpic
Comment
-
Chestii de genu asta am patit si eu. Lucrez intr-o companie cu peste 200 de oameni platiti cat de cat bine pentru romania [adica isi permit sa isi faca un credit de peste 15000e] si majoritatea si-au facut, cumaprand masini de genu opel gtc, seria 3, pana si 5. Eu am strans bani si mi-am luat un logan laureat la sfarsitul anului trecut. Nu va mai zic cat au "ras" de mine. Faza e ca acuma eu imi permit sa merg in fiecare zi cu masina dus intors birou/casa iar ei merg cu mine ca ale lor ori au probleme - fiind sh - ori nu mai au bani de benzina - plata rata masina. Oameni astia acum se gandesc szerios sa isi vanda masinile sa isi ia logan care dupa spusele lor de propietari de straineze smechere si fitoase "frate e masina perfecta pentru romania". In principiu oameni care vor o maina buna si functionala isi ia logan cine vrea maina de fite isi ia straineze dar cum zicea bunica-mea "PROSTU PANA NU E FUDUL NU E PROST DESTUL"
Comment
-
sunt foarte multumit de loganul meu cu o singura exceptie
Am masina de 4 luni,peste 3000km se prezinta excelent singurul lucru care ma deranjeaza e ca nu poate saraca sa fuga asa cum vreau eu.La 130 km'h are 3000 de turatii si nu are puterea sa se bage in depasiri,nu are forta sa tasneasca!In rest sunt foarte multumit de loganul meu kiss fm de 1.4,o masina de nota 10.Recomand tuturor aceasta masina ,inainte de a o avea ma tot gandeam sa cumpar una sh dar mi-am dat seama ca am facut o alegere buna cumparand un logan nou!
Comment
Comment