iulian vrea schimbare :P

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iulian vrea schimbare :P

Cristi, am inteles ca pentru schimbarea username-ului tre facut un topic nou. Nu stiu daca am nimerit bine dar eu pun aici sa stie toata lumea:

iulian_vis sa se schimbe in iuli81 (vis vine de la numele meu de familie dar suna cam ciudat in user, parca-s vreun visator )

Merci

bai esti comic ma si mai ziceati de mine vezi ca e topic separat ptr asta , cine sia batut joc de tine si tea mintit sati faci topic nou

sigpic

Comment

S-a inchis ala Sony. Cristi, sefu, l-a inchis si scrie acolo ca oricine mai vrea schimbare de user, sa faca topic nou. Verifica numa'.

Comment

Nu e comic deloc. Cristi_XP a impus treaba cu topicul nou pentru schimbarea UN.

Comment

nu stiam... pai si acum fiecare user va trebui sa si faca un topic nou? cand vrea schimbare sau cum?
          oricum trebuie recunoscut ca titlul e comic

sigpic

Comment

pai d'asta l-am si pus asa!!!

Comment

eu i-am dat doar pm lui andrei si s-a rezolvat

Comment

Deh pilelele sau spaga nu-i asa?
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cred ca da, asta este, PCR-ul ) )

Comment

eu JyJy Bekalu va ordon voua comunistilor sa va pocaiti , ca daca nu eu JyJy Bekalu HaHaHa dau zace mii da euro si-mi iau o sabie si va tai capetele la toti comunisti ca doar unu e Bekalu Luminosu Raizboinicosu...
                    Ha Ha Ha

sigpic

Comment

s-a rezolvat !
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google