Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca nu va simtiti mandri ca sunteti romani, puteti emigra in North Koreea.

Sa dea dreaqu sa beti si voi o bere si sa ganditi rau ceva de conducatorul tarii. Hai mai bine sa-l injuram pe Base, la un paharel.

Comment

• Macar aia au de ce sa fie mandri.... La aia li se cam rupe de orice natiune, nu ca noi care o sugem de la toti care au aceasta dorinta...

Comment

• Cred ca esti prost informat. Sunt mandri de frica. AU avut cativa ani de foamete cumplita, au murit cu zecile de mii de foame, timp in care boul ala care a murit manca totul din import, bea Hennessy vechi si avea peste 100 de masini rare in colectie.

Oamenii aia ar renunta in secunda 2 la "mandrie", daca ar putea veni in tarisoara noastra, asa cum e ea, de rahat.

Din varsta ta afisata inteleg ca am trait cu 4 ani mai mult ca tine in comunism. Mi-a ajuns, crede-ma.

Ca acum nu e ca in USA sau Great Britain, corect. Dar genetica poporului ne face sa fim cum suntem, delasatori, plus ca ne mai ajuta si altii sa tot stagnam.
        Dar n-as vrea sa fiu mandru ca un koreean din nord. Prefer sa plec in Africa.
        Last edited by mr.K; 27 October 2012, 15:33.

Comment

• Cred ca nu m-am exprimat eu corect.. sunt mandrii aia de frica, de orice, dar nu se lasa calcati in picioare de alte natii ca noi..
          De acord cu tine, prefer Africa la orice ora, vreau cetatenie de Mozambic sau de care o fi in locul celei romane

Comment

• Nu, aia se lasa calcati un picioare de un singur om, culmea, de-al lor!
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by dannyx78 View Post
              Cred ca nu m-am exprimat eu corect.. sunt mandrii aia de frica, de orice, dar nu se lasa calcati in picioare de alte natii ca noi..
              De acord cu tine, prefer Africa la orice ora, vreau cetatenie de Mozambic sau de care o fi in locul celei romane
              Crezi ca ai putea locui in....Venezuela, sa zicem? Nicaragua? Eu nu.

Prefer Romania Africii, Africa o aleg in locul Koreii de Nord, atat. Orice ai zice, esti la marginea civilizatiei europene, de acord, dar inca e civilizatie. Peste Prut si Nistru, kaput civilizatie si democratie, asa cum e ea la noi.
              Last edited by mr.K; 27 October 2012, 17:54.

Comment

• Poate chiar acolo nu..Dar in Maroc da, la fel cam in oprice tara din Peninsula Arabiei, in Argentina, in Africa de Sud..si altele. Acuma nu ma trimite in desert cu camilele acolo, vorbesc de orase mai rasarite cat de cat :P

Comment

• Africa de Sud e o tara dezvoltata care e peste nivelul continentului, de acord.
                  In Maroc sau in orice tara din zona aia, nu te-ai adapta la mancarurile de acolo cu mici exceptii, nici la clima.

Mai degraba incerci sa te adaptezi la ciudateniile din Australia. Unde sezonul pe plaje poate fi dat peste cap 3 luni de niste meduze minuscule, unde vecinul cel mai apropiat poate fi la 17 km, unde pana la supermarket sunt 70 de km, unde cangurii sunt nesimtiti si intra peste tot iar papagalii iti strica recolta de fructe etc. Ca daca vrei sa locuiesti intr-un oras mare, ai evoie sa fii incadrat pe o slujba bine platita si tare mi-e ca te vor lua de la capat cu studiile, pentru asta. Nu iti echivaleaza nimic, dar iti ofera o slujba buna de tamplar daca vrei, pe diploma ta universitara. Dupa ce faci cursuri de tamplar, of course.

Comment

• Oare daca eram francez sau german imi echivalau studiile? Nu stiu sigur, dar ceva ma face sa cred ca da Am avut ocazia sa stau 1 zi in Maroc..e ok mancarea, e ok totul acolo..mnai putin circulatia) La fel si in Tunisia ) In Tunis, aproape in fiecare intersectie era o patrula inarmata, mai ceva ca la noi acum 23 de ani Si reguli de circulatie: cea mai principala e regula tupeului si a calului putere

Comment

• Daca erai din Marea Britanie, poate iti echivalau ceva studii in Australia.

In Maroc ai mancat probabil doar pui, miel cu legume si varietati care seamana cu mancarea europeana. Pe mine lipsa de igiena din tarile arabe ma pune pe ganduri cel mai mult. Ai mancat cu mana?

Patrulele armate iti dau siguranta? Mie nu.

Asa cum e tara noastra, a emigra spre locuri mai civilizate nu inseamna Africa, America de Sud, Asia.
                      Ci America de Nord (fara Mexic) sau Australia, Noua Zeelanda, Japonia. Sau Europa de Vest. Unde vei fi vesnic auslander.

Comment

• Nu stiu daca mandria este sentimentul potrivit cand spun ca sunt roman; mandria il orbeste uneori pe om. E un sentiment care rezida din ce spun in continuare.
                        Aici m-am nascut, aici am copilarit si crecut, in aceste pamanturi am parintii si neamurile ingropate; aici ma simt acasa. Doar aici imi intalnesc fostii colegi, cunostinte cu, care ma salut pe strada.
                        Am rude care plang atunci cand le conduc la aeroport;iar asta se intampla aproape mereu; spun ca se duc in Franta, Spania sau ...la Italia; doar cand se intorc spun ca vin acasa.
                        Acasa e doar un singur loc; in rest as fi doar un pribeag, printre straini. Ii inteleg si pe cei care au plecat, pentru ca le inteleg si suferintele ascunse.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si ce legatura are faptul ca iti consideri Romania, tara mama, "acasa" (e logic, doar aici suntem nascuti) sau cum vrei tu sa ii spui cu faptul ca sunt multi care se simt batjocoriti in porcaria asta de tara? Prieteni...care prieteni? Aia cu capra vecinului? Hahaha...in viata nu poti avea totul. O tara straina, civilizata iti ofera un trai mai bun pentru tine si mai ales pentru urmasii tai si pana la urma asta conteaza, nu ca te saluta vecinul de la 3 care poate te injura in gand.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Eu nu sunt neapărat mândru că sunt român, dar mă bucur că sunt român, îmi iubesc țara.La mulți ani,România,la mulți ani,Ardeal !

Comment

• daca te nasteai neamt, de cel putin 5 generatii si traiai in germania, apoi veneai in minunatia asta de tara, tare-s curios cum te-ai simti...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sunt mandru ca sunt ROMAN !

Si despre presedintele tarii este o vorba din batrani :
                                " Prostu', prostu' dar e al nostru !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google