Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cezar View Post
    Daca eu iti dau o flegma intre ochi, iar apoi tu imi dai cu o bata in cap, ghici cine da de 15 ori cu subsemnatul pe la politie si i se intocmeste dosar penal

No offence, dar ce i-ai propus politistului? O bata intre creieri si el s-a potolit cu amenzile? Pe asta n-o cred, sa ma omori.
    Daca ai fi facut un astfel de gest, la cat de stresati erau cei cu casca, abia asteptau un moment sa refuleze.

PS: du-te si sparge-i masina aluia, ca asa se rezolva problema in Romania. Si cine e cocalarul cel mai cocalar? Ala de claxoneaza? Sau ala de sare la bataie?
    Cand am iesit din masina cu imobilizatorul si m-am dus catre ala din dreapta, politaiul s-a autosesizat si s-a pus intre noi cu fata catre mine si de aici a inceput show-ul ... ala facea ca toti dracii in ML dar nu cobora, politaiul urla la mine sa ma bag in masina ... Asa ca l-am pus pe politai sa-l scoata pe ala sa stearga capota ... a belit niste ochi de toata frumusetea si mi-a replicat ca nu e treaba lui ... BAU ! Zic, ok, daca nu e treaba ta, da-te ca imi fac eu treaba ... si pune mana pe mine sa ma impinga inapoi ... atunci s-a produs inevitabilul, i-am propus o ranga daca nu-si ia mana ... A luat mana, i-a pus pe ceilalti doi sa opreasca circulatia, l-a dat pe ala cu Mertzu inapoi ... am iesit eu ... si restul e poveste (pentru cei care au ajuns ca mine la baza intrarii spre Poli, era politistul mai in varsta, inalt si mai plinut)

PS: asta e, oi fi si cocalar, mai stii .... dar sa te fi vazut pe tine in situatia mea, prins intre idioti (VIP-uri cu parcing si politai cu cascheta) ce faceai daca erai injurat, scuipat ... si pentru ce? simplul fapt ca eram pe banda 1 ca sa fac dreapta spre poli, ca am incercat sa urc intr-un loc public, ca n-am trecut de gardurile politiei si am fost blocat de unul cu un ML ce a facut dreapta, fara nicio greata, direct de pe banda 2 ...
    Last edited by ady_p; 8 April 2013, 12:01.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Am fost injurat si scuipat de catre altii, si n-am reactionat violent in niciun fel.
      Daca ne apucam toti sa ne facem dreptate cu pumnii, ce rezolvam?

Comment

• Mănăstirea Sfintei Cruci a ajuns paravan pentru o reţea de farmacişti evazionişti. Stareţa Mina a încredinţat ştampila mănăstirii afaceristului Ciprian Niţulescu, ca acesta să poată dona călugăriţelor o maşină, însă bărbatul a folosit-o pentru a deschide un cont pe numele lăcaşului de cult, prin care a spălat aproape un milion de lei.

În plus faţă de ce am scris, ne înşeală aşteptările şi cei care ar trebui să ne dea putere să trecem peste toate ....
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

• Digi24 aduce în prim plan știri relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe. Digi24.ro iti ofera cele mai noi ştiri interne, externe, economice si politice.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• „păstrator al doinei maramureșene”
            Romanul s-a nascut poet. De ceva practic nu se putea ocupa. E ca-n balada aia cu greierele si furnica. Doar ca romanul nu poate fi furnica.

E totusi vreun roman cunoscut pentru ceva UTIL si care sa ii fie atribuit doar lui, nu sa-mparta cu alti 14 oameni meritele?
            Ceva gen bec cu incandescenta, telefon, cauciuc sintetic etc.?
            Last edited by mr.K; 8 April 2013, 14:06.

Comment

•             Putem observa cu stupoare cum chiar şi unii români afirmă despre locuitorii acestei ţări că ar fi doar nişte “barbari” încă de pe vremea dacilor, care n-ar fi ştiut …

E suficient doar sa ridicam ochii.
              Last edited by IancuMIC; 8 April 2013, 14:20.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Romania 2013.
                Oameni antrenati si pregatiti special pentru situatii de urgenta, pentru a salva cetatenii acestei tari minunate. Profesionisti care nu pot face diferenta dintre fum si abur.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ) Rachetele expediate de la Cape Kennedy şi aripile “Delta” au fost inventate la Sibiu încă din 1555!
                  Si eu pot scrie orice, problema e ca nu sunt dovezi.
                  Asa, rachete si discuri zburatoare apar din antichitate, in picturi.

Marie Curie era chiar invidioasa pe Stefania Maracineanu, probabil. Cel putin asa reiese din scrierea simandicoasa.

Cat despre stilou, chiar recent am studiat istoria stiloului pentru o lectie a juniorului, si am remarcat ca noi romanii de impaunam cam degeaba cu Petrache Poenaru. La evolutia stiloului si-au adus aportul multi oameni, iar Poenaru a contribuit minor si fara a perfectiona ulterior.

Asta ca sa spun doar de Top 3.

Cat despre acei romani care au luat inventia cuiva si au perfectionat-o un pic, ii aseman cu rusii care au furat bomba atomica de la americani, carora le-o dezvoltasera nemtii. Deci, cine a inventat-o?

Cat despre insulina:
                  Descoperirea unui extract pancreatic eficace în tratamentul diabetului la om îi aparține lui James B. Collip, care a lucrat sub îndrumarea lui John J.R. Macleod la Toronto în 1921.
                  Ne arogam merite ca popor, doar ca nu ni le recunoaste nimeni.
                  Last edited by mr.K; 8 April 2013, 14:39.

Comment

• O vecina de pe strada a plecat in Spania la capsuni.Dupa 2 de zile niste romani (nu tigani) le-au spart casa unde locuiau la ferma(finca) si le-au furat toti banii munciti plus bijuterii,telefoane chiar si un laptop.I-au prins Guardia dupa 3 zile de la spargere.Erau sositi in Spania fara contract de munca prestabilit veniti sa dea "tunuri".Locuiau(te miri pe unde) chiar in satul de langa ferma. Romani care ii fura pe romani. Europa este napadita de romani (nu vorbesc de tigani,cu ei e alta poveste) care se comporta exact ca o plaga.Fura, intimideaza,se cred buricul pamantului cand revin in tara in jafurile lor de masini de 100 de E cu numere de Spania ,Italia etc. Sunt pline cluburile din Italia de cocalari romani imbracati in treninguri si adidasi Nike (toate imitatii) sau tricouri de "smecher" cu inscriptia 'Putra Madre' cat mai mulate pe bicepsul plin de steroizi, care scornesc scandaluri si se omoara unii pe altii..Si ei sunt generatia noua, cea pe care ar trebui sa se cladeasca viitorul Romaniei.Nici unul dintre ei nu au nici o speranta.Traiesc de pe azi pe maine cu gandul la "tunuri" si cum sa fenteze autoritatile.
                    Last edited by karlos12; 8 April 2013, 18:41.

Comment

• Eu sunt "mandru" ca traiesc intr-o tara in care oamenii folosesc in medie 2 tuburi de pasta de dinti pe an!!

Comment

• Media aia insemnand ca un om foloseste 12 tuburi de pasta de dinti pe an si alti 5 indivizi, niciun tub.
                        Am vazut la TV ca fost o campanie de schimbare a periutelor de dinti, se ofereau maxim 3-4 de familie, iar unii adusesera cate 15, luasera si de la vecini, ce deh, la moca toata lumea inainte.
                        Tipa care le schimba a oprit acele multe periute si i-a dat omului 4. Ala cu gagalgie, ca daca i-a dat doar 4, sa i le dea pe cele vechi pentru care nu primise periuta noua in loc, inapoi.
                        Last edited by mr.K; 13 April 2013, 18:23.

Comment

• Şi nu ţi se pare normal ? Doar am precizat mai sus că nouă români din zece ..... şi este adevărul pe care lumea nu-l vede sau nu-l vrea să-l vadă. Avea cineva aici pe forum, în semnătură, un citat, cred, care spunea că nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie şi câtă dreptate are cine l-a scris.
                          Bogdaproste.
                          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                          sigpic

Comment

• Apropo... : http://www.youtube.com/watch?v=cyI0a6vC4rc
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Daca americanii sunt nationalisti, noi de ce sa nu ne aratam dragostea fata de tara?
                              Ce mult te iubim si cat de mult ne mandrim ca suntem ce suntem..
                              Serios?
                              Ceausescu scotea oamenii de 23 August la parade, nu din dragoste de tara, ci ca ii placea sa il aplaude lumea.
                              Armata defileaza acum sa arate ce? Ca suntem sclavetii americanilor si i-am sustinut in Irak, Afganistan?
                              Dupa ne asteapta gratarele cu beri si muzica populara. In spate campania electorala.
                              Sunt roman si nu imi este rusine cu asta dar ar trebui sa scoatem capul dintre picioarele altora.
                              Fii mandru ca esti roman, ca scuipi pe jos, arunci din masina resturi, ca batjocoresti orice nu este in standardele tale, dai spaga in loc de ciubuc, ca esti lenes, sclav, muritor de foame, arogant.
                              Fii mandru ca esti tu.
                              Tara nu moare pentru tine.
                              Nici tu pentru ea.
                              Dar nici nu faci nimic.
                              Trei culori stim, atat.
                              Am plecat. Mi-am facut cd-ul cu manele si ma duc sa fac un gratar in parc.
                              P.S. Aici, la noi, se fac promisiuni si se asfalteaza (doar zone centrale oricum) doar la vreo sarbatoare si in campania electorala. Asa, sa fie bine ca sa nu fie rau.

Acum că am gasit-o, vă prezint partitura cântată în fiecare zi in capitala noastra..

Last edited by PCH; 17 April 2013, 20:54.

Comment

• *** Doxologia/ Irina Nastasiu: Eminescu, un apărător al Ortodoxiei Acum 124 de ani, în ziua de 15 iunie 1889, pleca dintre noi Mihai Eminescu, „cel mai mare poet pe care l-a ivit şi-l va ivi vreodată, poate, pământul românesc”. Fără…

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google