Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am fost si eu mandru pana am aruncat o privire peste granita, dupa aia mi-am dat seama ca nu exista nici un motiv pentru care sa fiu mandru.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

MANDRU CA SUNT ROMAN !
      Romania trezeste-te!
      Mesaj ...
      Last edited by D-FENS; 9 October 2009, 12:25.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mandru ca sunt roman!

Comment

si eu mandru ca sunt roman,mai ales cand merg pe drumurile patriei strang din dinti.
          sigpic #

Comment

vezi sa nu te scremi prea tare, ca iese mandria pe usa din dos...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pe acolo ies si legile gandite profund
              Last edited by Seba; 10 October 2009, 14:10.
              sigpic

Comment

Da. Sunt mandru pentru ca sunt roman!
                Insa, n-am sa si argumentez afirmatia, pentru ca sigur vor sari multi sa-mi "ofere" contra-argumente.

Comment

sigpic

Comment

Un duhovnic roman renumit spunea ca pentru cei care nu-si iubesc tara exista un singur cuvant:mars!
                    Romania nu inseamna Basescu ,cocalari sau altceva.Pentru mine,eu sunt Romania cand plec afara,eu sunt Romania si cand sunt aici.Eu,romanul ala sarac,si mandru ca sunt roman,am flori si in fata curtii,si in spatele ei,nu buruieni,si de doua trei ori pe saptamana sau mai des,adun si hartiile aruncate de altii sau aduse de vant,in jurul curtii,si nu-mi vand nici mosia(4000 mp)din camp,pentru ca e bucata mea de Romanie,care,ia ghici,e cultivata an de an.Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut aici,nu in Austria care a furat si inca fura ,legal,evident,tot ce e bun pe aici.Petrom-ul l-au luat cu smacherii,dar nu sunt vinovati numai romanii ca au primit,ei,cei civilizati,au stiut sa faca oferte,ca sunt afaceristi cinstiti.La fel si BCR-ul,si alte banci,aici au practici deloc civilizate pe care nu le aplica si la ei.Nemti?Cand romanii fac cele mai grele si prost-platite munci,e gut,altfel suntem tigani.Mi-e greata de occidentul care ne-a vandut rusilor ca sa le fie bine,si dupa ce a fost distrusa elita Romaniei,si inlocuita cu un soi de libarci,acum se dau profesori de educatie si de morala.Sunt mandru ca sunt roman pentru ca am in neamul meu niste martiri care au murit in chinuri ca eu sa raman roman si sa nu ma transform intr-o libarca.Pentru Base si politicieni si pentru aia care se cred atat de destepti incat nu-i merita Romania am un singur cuvant,acelasi:MARS!
                    Exista in Romania ceva extrem de pretios,si pentru care au murit toti cei care sunt in cartile de istorie ,istoria de pana in 1945:ortodoxia.Daca Stefan sau Mihai sau altii ca ei vroiau,se puteau alia cu turcii si se duceau pana la Paris,si acum aveam pasalacul Loarei de jos acolo,dar eram musulmani.Civilizatii stateau si minteau,ca si acum.Diferenta e ca acum conducatorii sunt libarci,isi vand credinta,isi vand tara,vand tot.Si vin unii care sunt slabi si zic:mi-e rusine ca sunt roman pentru ca nu sunt tratat ca om.Sau ca aici sunt multi needucati.Pai sunt,dar de ce nu faceti aici ceea ce trebuie facut?E mizerie?Curata.E galagie?Fa liniste.Vreti sa fiti ca nemtii,pai nu veti reusi decat o fortare de a fi ceva ce nu ati fost niciodata,si acolo o sa fiti niste strutocamile care se casatoresc cu romance,si care crapa de dorul de iarba de acasa,chiar daca aia s-a uscat intre timp ca nu a avut cine sa o ude. .Hehei,nemtii,ce masini fac nemtii...Da,cunoastem,masini de omorat,de distrus,si sunt asa de mandri de ei ca nu vad cine le face cele mai grele munci.Se canta ceva uimitor duminica,ceva din psalmi:"Unii se lauda cu caii lor,altii cu carutele lor,iar noi ne laudam cu Domnul Dumnezeul nostru".Aici a fost si este inca teren de lupta intre puteri,mai mult sau mai putin.Cozi de topor au fost,sunt si vor mai fi,dar nu ei sunt Romania.Romania,si orice alta tara e constituita din cei care sunt gata sa moara pentru ea.Care va simtiti in stare,ma bucur ca sunteti romani,care nu...mars!Cu tot respectul,ceilalti sunteti cetateni ai UE dar romani nu sunteti.Poate o sa par extremist,sau nepoliticos,dar nu e asa,toate tarile ,inclusiv alea occidentale,au programe scolare de educatie in spriritul patriotismului,dar aici,cand toata elita a fost tocata sau saracita,cine vreti sa aiba forta morala si financiara sa faca asa ceva,cand toata mass-media e sub patronaj strain?Civilizatia si bunul simt nu tin de politica.Iar cei care ar putea sa faca ceva ori pleaca ,asa ca lasii,ori devin si ei libarci,ca e mult mai usor asa.Asa ca hai gutute-n tag,domnule care mori de rusine ca esti roman.

Comment

......
                      Am citit postul de mai sus,nu pot decat sa fiu de acord cu tot ce s-a scris acolo!
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

nu-mi vand nici mosia(4000 mp)din camp,pentru ca e bucata mea de Romanie,care,ia ghici,e cultivata an de an
                        unii nu-si mai permit nici macar asta. o cultivi pentru ca poti, pentru ca ai timp. dar ce fac aceea care nu mai au timp, care nu mai au sanatatea de odinioara? oare il tin acolo, sa creasca buruienile pe teren?

daca il vinzi, nu inseamna ca nu esti roman. decat sa platesti impozit statului pentru ceva care nu-l mai folosesti, mai bine il vinzi, sau iti ridici o casa pe locul ala, daca se poate
                        Last edited by bogdan_1984; 5 November 2009, 10:19. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

Originally posted by bbogdan View Post
                          ...........................Asa ca hai gutute-n tag,domnule care mori de rusine ca esti roman.
                          Asta ori e atac la persoana ori esti prost informat... Pentru cultura ta generala se scrie "guten tag".
                          Nu am sa ma apuc acum sa-ti comentez postul pentru ca stiu ca nu vorbim aceiasi limba (la figurat, ca sa nu interpretezi), am experiente de pe alt thread in care repetai aceiasi ideee, o idee fixa...
                          Asa ca lasa-ma pe mine sa-mi fie rusine ca sunt roman si fii tu in continuare patriot in tara lasata mostenire de Stefan cel Mare fara sa ma judeci si sa vii cu remarci rautacioase la adresa mea.
                          Aufwidersen!
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Omul nu a vrut sa te jigneasca, dar nu trebe sa te superi, a traii in tara asta nu inseamna sa-mi fie rusine ca sunt roman, din contra, incercam sa mai remediem ceva in noiembrie, nu sa-mi fie rusine ca sunt ROMÂN....
                            Deci, sunt ROMÂN si stau alaturi de ceilalti care mai cred in romanii de bine
                            Respecte dragi români
                            scuzati daca am tot repetat ca sunt român, dar sunt.....
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Originally posted by Seba View Post
                              vezi sa nu te scremi prea tare, ca iese mandria pe usa din dos...
                              nu ca am usa metalica cu inchidere in 16 puncte...
                              sigpic #

Comment

Mandru ca sunt roman, de ce?
                                Privind trecutul, poate. Sunt fan Mircea cel Batran
                                In prezent, pt ce sa fiu mandru? Pt inversarea valorilor? Nu multumesc...
                                PS: mandria e pacat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google