If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ Cezar - Te-ai gandit ca poate oamenii nu dau randament la tine in firma, sau pleaca - dupa 4 - 5 luni - fiindca nu te suporta ca om? Eu vad doar cum te comporti aici pe site, cu niste necunoscuti: destul de badaran. Daca te comporti cu proprii angajati, ca si cum i-ai fi castigat la belciuge, poti fi sigur ca nici un om cu bun simt si care e in stare sa faca ceva in viata, nu ar sta la tine mai mult de 6 luni.
Hahahaha.
Ca sa ma suporte ca om, ar trebui sa se imprieteneasca cu mine, lucru ce nu se intampla.
Totul se rezuma la lucru, nu la mancat mici, baut bere, facut schimb de chiloti.
Doar ca n-ai de unde sa stii aceste lucruri, cand parafrazezi fraze din cartile comuniste.
Si nu se comporta nimeni ca si cum ar fi castigat la "belciuge", ci strict ca si cum ar trebui sa dea ceva in schimbul salariului.
Ma rog, cine lucreaza la stat de pe vremea impuscatului n-are de unde si cum sa stie aceste lucruri.
Oricum, nu stiu de unde-i "descalecata" generatia asta de antreprenori cu mare fler, si pe unde or fi studiat (poate ceva transmis din familie) - dar cert este ca ceva mai mult de 90% din ei sunt parveniti sadea, iar buncii lor (si chiar si parintii la unii din ei) pe vremea lui impuscatu' se c@c@u in fundu' curtii.
Pai eu mai pun mana pe-o carte din cand in cand, drept dovada ca am 2 facultati, 2 studii postuniversitare, si ceva articole stiintifice la activ.
Sau poate le-am parvenit... Cine stie.
Cum poate parveni un antreprenor? Incearca sa raspunzi si matale la intrebari ca sa putem purta o discutie cat de cat coerenta.
Ar fi un inceput, ca pana acum n-ai prea reusit.
Tupeu obraznic este singurul lucru autentic pe care il posezi. Poti sa ai si 9 facultati, nu 2. In ziua de azi, mai toate se cumpara cu bani - de aceeasi si valoarea lor e nula.
Si Elena Ceausescu "avea articole stiintifice la activ".
Las-o moale. La tine, verbul a avea l-a mancat pe verbul a fi.
Credeam ca vorbim de la egal la egal, nu din calitate de domn profesor - student.
Tupeul fantastic = contraargumente la ineptiile tale.
Totusi, as vrea sa pastram pe cat posibil o argumentatie cat de cat logica si normala fara atac la persoana.
Ce zici?
Poti raspunde la intrebarile mele? Ca sa stiu daca mai continam dialogul sau te las sa faci un monolog.
PS: eu am articole publicate pe bune si lucruri revolutionare, deci nu ma lua peste picior ca nu esti deloc in masura sa o faci.
Am inteles.
Pe de alta parte cand am citit afirmatia sau intrebarea retorica a ta: "Cum poate parveni un antreprenor?", mi-au trecut prin cap firmele de renume care tot lucreaza de 20 si ceva de ani la autostrazi si tot nu le termina.
Dar de, trebuie sa traiasca toata lumea.
Antreprenorul este rahatul mic ce incearca sa faca ceva.
Dumneata vorbesti despre firme imense, cu ramificatii largi!
Aici nu vorbim despre manereli.
Citeste iar articolul acela si ai sa vezi diferenta intre un antreprenor si un conglomerat de asociati!
Butonam TV-ul seara tarziu si pe Travel era o emisiune care prezenta Toronto. Si realizatorul prezenta pe cineva ca fiind viitorul modei din Canada. Il chema Lucian nu stiu cum, era roman. Avea prezentari in America de Nord si Hong Kong, dar voia sa ajunga si in tara natala, Romania.
Omul era altfel decat romanii de aici pentru ca societatea canadiana scoate la suprafata valorile. ca el sunt ingineri ce lucreaza in Detroit, IT-isti in Silicon Valley...
Daca mediul din Romania ar semana cu cel din Canada, viata noastra de zi cu zi ar fi altfel.
As vrea sa fiu mandru ca sunt roman.
Dar... mai intai sa am de ce.
Sunt doar un om cu cetatenie romana.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment