Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toronto, Canada, America de Nord sunt cu totul si cu totul alta planeta fata de "Incredible India - Romania" si chiar Europa. Nu ai cum sa compari sau sa pui in aceeasi oala o tara precum aia si...Romania! ))

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Macar aici nu sunt tornade. Aici mai poti sa incalci legile cat de cat. Acolo daca ai facut-o te-ai lins pe bot. O sa platesti pana si pentru mp3-uri .
      sigpic

Comment

• In Canada nu sunt tornade. Daca e mai ok aici pentru ca pot INCALCA legea, prefer acolo unde nu o pot incalca, dar traiesc linistit, salarii bune, preturi mici, curatenie, civilizatie, normalitate, coruptie spre zero, o tara unde sa traiesti normal atat tu, cat mai ales urmasii tai.

Comment

• PCH, unde vrei tu sa mai mearga romanii la gratar si sa riste sa dea foc la padure in Canada? Sau mai ciudat, unii fac gratar langa bloc, in parcare.
          Unde mai merg cu peste 200/h pe autostrada si apoi vor si pot sa mituiasca politistul?
          Unde o coloana oficiala face slalom pe contrasens ca sa ajunga la timp un demnitar la amanta?

De aia, pentru unii, Romania e tot ce si-au dorit. Ei vor doar sa se DESCURCE.
          Nu vor un trai normal.
          Last edited by mr.K; 19 June 2013, 11:16.

Comment

• Originally posted by Pacco
            Macar aici nu sunt tornade. Aici mai poti sa incalci legile cat de cat. Acolo daca ai facut-o te-ai lins pe bot. O sa platesti pana si pentru mp3-uri .
            Sunt acri strugurii
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Stiam ca citisem ceva de Canada. In sfarsit l-am gasit. Mi-a placut foarte mult.
              Este posibil ca acest domeniu să fie de vânzare!
              sigpic

Comment

• Astea sunt povesti de adormit cateii pentru ca nici la copii nu tin

Oricum pe roman nu-l intrece nimeni la haz si bascalie cu toate ca are burta goala! Pacat ca nu stie geografie...Canada e cat Europa! Si Norvegia, Rusia este frig si zapada cum de altfel este si la Intorsura Buzaului sau Miercurea Ciuc. Toronto nu a avut zapada deloc acum doua ierni cand in Romania a fost JALE! Toronto este pe aceeasi paralela cu noi si la doar 700 km de New York. Geografie clasa a 5 a.

Last edited by PCH; 19 June 2013, 11:31.

Comment

• Stiam ca citisem ceva de Canada. In sfarsit l-am gasit. Mi-a placut foarte mult.
                  http://ozi.ro/viata-in-canada-si-romania-merita-citit/

Ahahaha, o stiam. S-o fi mutat si ala dincolo de Cercul Polar. N-am fost in Canada dar stiu multe despre tara aia.

Comment

• Asa-i omul, niciodata nu-i multumit !
                    Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• Eu am fost si voi mai merge pentru cateva sute de saptamani....nu vorbesc din reviste! Romaniei ii mai trebuiesc lejer 450 de ani sa ajunga la nivelul de azi al Canadei. Din pacate...

Comment

• Acum ca a dat caldura, mi-am adus aminte de ce nu sunt mandru ca sunt roman. Merg pe strada si vad cum multi cetateni ai acestui oras, care cica e capitala europeana, put de zici ca au murit de-o saptamana.
                        Las-o-n spanac de treaba ca aici nu mai e vorba ca e romanul sarac si cei de la guvernare nu-i dau voie sa-si cumpere sapun si sa se spele. Aici este vorba de foarte multa lene. Lene de orice, incepand cu lenea de a duce o hartie la cos pana la lenea de a-si face treaba la postul pentru care este platit.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Cat ai stat in Munchen nu ai dat de oameni care put?

Comment

• Zicala romaneasca: decat 2 sapunuri, mai bine un PET de bere.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              Cat ai stat in Munchen nu ai dat de oameni care put?
                              Acolo pana si muncitorii aia de lucrau la drumuri erau cu salopetele curate si barbieriti. O sa caut niste poze cand ajung acasa.

Mr.K, sau "daca fac dus, pierd 15 min de baut".
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Acolo pana si muncitorii aia de lucrau la drumuri erau cu salopetele curate si barbieriti.
                                Cum nu prea mai lucreaza nimeni, si la noi salopetele pot fi curate, in magazie.

Mr.K, sau "daca fac dus, pierd 15 min de baut".
                                Plus ca apa te face sa ruginesti. Hai ca nu au bani de sapun, sa presupunem. Dar apa e totusi cativa lei/mc. La fantana la tara e chiar aproape gratis daca ai hidrofor, sau gratis daca o scoti la mana.

Aseară am avut o mică dispută cu soţia :
                                Ea zice că exista extratereştri, si eu sunt perfect de acord.
                                Am si zis:
                                Sunt convins ca există extratereştri şi, chiar stiu o ţară întreagă unde ei au aterizat.
                                Nu sunt însă convins că sunt o civilizaţie superioară, ci dimpotrivă, am mari dubii că sunt civilizaţi...
                                Ghiciti tara!
                                Last edited by mr.K; 19 June 2013, 13:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google