Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apropos de Romania - ieri seara ma uitam la TV, la "dezbateri" pe tema vizitelor sefilor de servicii din Rusia si SUA. In timp ce invitatii bateu toba pe "ce pozitie geostrategica foarte importanta are Romania", "ce norocosi suntem ca vin marile puteri sa discute cu noi - ca avem rol strategic foarte important", etc, etc --- a citit moderatorul un mesaj de la un roman plecat in Italia: "nu cumva au loc niste schimbari importante la nivel mondial (vezi Turcia, Cehia, etc) si au venit baietii aia din Rusia si SUA sa ne dea 'mutarea in plic' - voi Romania asta trebuie sa faceti de azi inainte". Invitatii s-au facut ca ploua, n-au comentat nimic si au schimbat rapid subiectul. Moderatorul mustacea

Comment

• Pai Obama se plimba prin Berlin, summit G8...vedem ce urmeaza!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Urmeaza sa apara batuta la TV si Inna.

Comment

• Hahahahahahaha! Urmeaza sa aflam ce chiloti si-a mai luat Sensuala
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• )). Bine ca avem femei frumoase aici. Cred ca asta ne tine sa nu plecam din tara asta de cacao.
            sigpic

Comment

• In Canada nu e bine.
              Ultimul scandal la ei, intre Quebec si Ontario tine de faptul ca unii duc veveritele din provincia lor la ceilalti. Veveritele nu pot trece singure un râu dintre provincii.

In Romania lucrul asta se practica frecvent cu maidanezii, care se plimba cu camionul dintr-un oras mare pana la marginea altui oras.

Similitudini exista.
              Canadienii astia se plictisesc probabil, daca au ramas fara maidanezi, arunca in vecinii din provincia alaturata cu veverite.

Comment

• Pai cine pleaca in Canada, sa ia si cativa maidanezi acolo . Sa nu se mai plictiseasca aia.
                sigpic

Comment

• Alo, Vulturul! Aici Randunica ranita.
                  PCH, ai receptionat?

Comment

• Da, sigur! Nici un carnat ambalat nu ai voie sa introduci in tara aia! Plus ca la ei exista spatii speciale pentru animalele fara stapan, nu stau ca in "India" pe strazi Aia sunt in 2013 si nu in 1568 ca Romania

Comment

• Cum ne vad altii:

Strain in Romania: Urasc abilitatea romanilor de a minti, fura si insela

Nimeni nu este mai presus de lege. Nu si in Romania.
                      Cand vine vorba despre lucrurile care nu-i plac, surprizator sau nu, acestea se leaga, intr-un fel sau altul, tot de oameni.

"Urasc abilitatea de a minti, fura si insela care inca exista la multi romani, in ciuda faptului ca zilele cooperativelor de productie si a dominatiei dictatoriale s-au dus demult.

Urasc faptul ca inca exista coruptie, ca la angajare trebuie sa 'donezi' primul salariu celui care iti decide angajarea. Exista coruptie la nivel inalt, dar cea care afecteaza veniturile unei familii mi se pare cea mai rea.
                      Nancy Rice a venit pentru prima data in Romania dupa Craciunul din 1994. Pana atunci, a fost consilier pentru persoane cu dizabilitati la Colegiul San Antonio din Texas, dupa ce 34 de ani si i-a petrecut in invatamant.

Comment

• Pai e simplu, Romania este o tara de mana a 4 a....o cantitate neglijabila pentru ceilalti.

Comment

• Pai daca mexic e considerata tara de mana a 2-a sau a 3-a, Romania clar e mai jos, dupa cum zice si femeia:
                          "Inainte sa vin aici, cineva mi-a spus ca Romania seamana cu Mexicul, dar nu era asa. Prima data am dat cu nasul de aeroport, care mi s-a parut intunecat. Strazile erau groaznice. Numai strazile mari, pe care circulau VIP-urile, erau facute, in timp ce celelalte erau pline de gropi.
                          Pai Mexic e cineva in lume, numai fabrica de bere Grupo Modelo care produce Corona a fost tranzactionata cu 20 miliarde de $ cash.
                          Fabrica ce produce 9 miliarde de sticle pe an, majoritatea mergand la export.

Sau TelMex ce valoreaza miliarde.

Romania are ceva de genul, oricare ar fi domeniul?

-----------------------------------
                          Din seria cum poti avea succes in politica in Romania:

Cum a intrat Nastase in politica: Ne-am dus la Brucan si i-am spus ca am dori ceva de lucru.
                          Mergeti la Ponta sa cereti acelasi lucru.
                          Last edited by mr.K; 20 June 2013, 11:53.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post

Romania are ceva de genul, oricare ar fi domeniul?
                            Da CFR marfa...200 milioane

Hai ca suntem haiosi noi romanii. Cat mai curand sper sa ii salut de peste ocean.

Comment

• CFR Marfa in mod normal trebuia sa valoreze cam un miliard de euro, de vreme ce Grup Feroviar Roman merge struna fara a avea resursele statului puse la dispozitie.
                              Doar ca a fost constant lasata fara sanse in competitie, mutand transportul greu pe drumuri si distrugandu-le cand e canicula.

Tot asa, firmele de curierat (dau exemplu doar Cargus-preluata de DHL) ajunsesera sa detina o cota importanta, iar Posta se zbate in datorii si care o cota de piata in scadere, pentru ca a fost condusa rau intentionat de toti neavenitii unsi politic, ce au incheiat contracte paguboase pentru care in USA ar fi facut parnaie vreo 15 ani.

Petrom trebuia sa se tranzactioneze la 1.5 miliarde macar, nu la 700 de milioane. Mai ales ca vecinii unguri au vandut MOL pe o suma mai mare decat am vandut noi Petrom, iar ei nu aveau acelasi numar de statii in reteaua de distributie si mai ales, nu au resursele noastre de petrol si gaze.

Doar ca noi avem nevoie de comisioane mai multe ca ungurii, ca trebuie sa mananace si gura parlamentarilor o bucata de paine.

Nu incriminez parlamentarii in mod special, 95% dintre romani daca ar ajunge in parlament, ar face orice pentru a se capatui.
                              Avem hotia si tradarea in sange inca de pe vremea cand se cumparau de la Imperiul turc scaunele domnesti si dregatoriile.
                              Last edited by mr.K; 21 June 2013, 09:06.

Comment

• La noi pot astia sa aresteze tot guvernul, pe basescu, tot parlementul ca romanii tot nu se potolesc din furat. Se merge pe premisa...pe mine nu ma prinde, am relatii, dau spaga.

Nu ii inteleg pe oamenii astia cum pot sa doarma linistiti noaptea. Nu se gandesc ca poate vine cineva peste 10-15 ani si ii scoala la 6 dimineata din pat sa mai explice o data cum a fost cu Petromu sau cu CFR u ?

Eu am cosmaruri daca trec pe langa un MCV fara centura ca poate imi vine amenda acasa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google