Originally posted by PCH
View Post
Hahaha... Asa am intalnit si eu.
Totusi, am fost ieri la aeroport si a trebuit sa platesc parcarea. Ghici ce: un nene s-a fofilat in fata mea iar un alt nene statea fix in curul meu.
I-am lasat sa se duca dracului in fata ca nu-i mai suportam.
Tot soiul de tampiti.
Legat de taxe la buget, se pare ca se cam strange manivela. Si eu sunt pro taxe si impozite insa in masura in care imi permite si mie sa traiesc! Aici nu vorbesc de sume colosale, insa efectiv sa pot pune pe roti ceva.
De la inceput daca declari tot ce faci, dai faliment in secunda 2.
Eu unul am inceput cu un offshore, ca sa nu ma mai fofilez de diverse taxe si impozite. Asa ca decis la momentul respectiv sa dau impozitul pe profit domnilor din Cipru
Bravo Romania!
"N-am sa dau exemple, dar unul dintre motivele plecarii de la alti angajatori a fost exact legalitatea." - hai lupule, lasa-ne
"In fond si la urma urmei, salariul, mic sau mare, te ajuta atat in momentul cand il primesti, cat si la pensie, cand vei beneficia practic tot de pe urma banilor munciti de tine. Daca tu ai cotizat "mai putin" ca sa castigi in mana mai mult, la pensie vei avea tot "mai putin"." - tu cotizeaza bine la pensie, ca o sa te trezesti cum vine un Boc ce zice: "Ia hai mars mai javra. Ce pana mea, nu meriti asa mare pensie! Ba sa ti-o si impozitez!"
Comment