Originally posted by razvanamza
View Post
Daca offshore-ul nu este moral, atunci cum iti par tie taxele impuse de stat? Cum iti pare cand trebuie sa dai oricum spaga sa nu iei amenda, indiferent ca esti in regula sau nu.
Mie imi suna a egoism hotia din sanatate, somaj si pensii. Aia e hotia adevarata!
Tara in sine devine mai saraca pentru ca prin stat se fura de se rupe!
Judecand dupa banii pe care-i dau la sanatate si impozite si altele cele, Porschele nu reprezinta nici 10% pe an! In conditiile in care eu mi-am luat o masina pe care vreau sa o folosesc 3-4 ani.
Eu platesc dari pe an in jur de 1.500.000 lei! PE AN!
Eu am o masina ce valoareaza 170.000 lei cu amortizare in 4 ani, deci 42.500 lei pe an!
Deci, cum par darile pe care le platesc comparativ cu ce imi cumpar?1.500.000 vs 42.500? Cumva 2.83%?
Nu era mai frumos daca puteam sa-mi iau si eu o masina de 500.000lei pe an? Adica o masina de 500.000 euro pe o durata de 4 ani? Si tot sa-i ramana statului 1.000.000 din cei 1.500.000 pe care ii fura acum...
Asa, imi ia statul. Minunat, ce sa zic....
PS: daca bagi masonieria in acelasi rand cu illuminati e cam clara treaba, no offence
Si inca ceva: ce pana mea face statul ca eu sa-i dau lui 1.5 mil euro in 4 ani? Si ca mine sunt multi...
Iti eu ce face: dealuri cu corporatiile, oferindu-le impozite avantajoase si deductii de la diverse taxe.
Stat corporatist, xxte-m-as in el!
Comment