Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by razvanamza View Post
    Unii de pe aici n-au nevoie de pastile. Daca tot stiti deja, de ce nu va adaptati la sistem in loc sa-l ocoliti? Eu n-am sustinut vreodata ca n-am habar de Masonerie, Illuminati, si altii...Doar ca acel sistem, mai mult sau mai putin cunoscut de unii, se aplica cu sau fara voia noastra.

Raman la parerea mea ca o firma "offshore" deci corecta din punct de vedere legal, nu este foarte "morala", fiindca voi procesati bani romanesti, pe care apoi ii scoateti din tara. Deci tara in sine devine mai saraca. Le este bine la o mana de oameni dar pe termen lung sufera toti. Mie tot egoism imi pare.

Si judecand dupa acel Porsche, Cezar, nu imi pare ca o iei chiar "domol" cu firma.
    Si ti se pare tie ca eu nu m-am adaptat? Ce pana mea citesti, ca tot nu m-am prins...
    Daca offshore-ul nu este moral, atunci cum iti par tie taxele impuse de stat? Cum iti pare cand trebuie sa dai oricum spaga sa nu iei amenda, indiferent ca esti in regula sau nu.
    Mie imi suna a egoism hotia din sanatate, somaj si pensii. Aia e hotia adevarata!
    Tara in sine devine mai saraca pentru ca prin stat se fura de se rupe!

Judecand dupa banii pe care-i dau la sanatate si impozite si altele cele, Porschele nu reprezinta nici 10% pe an! In conditiile in care eu mi-am luat o masina pe care vreau sa o folosesc 3-4 ani.
    Eu platesc dari pe an in jur de 1.500.000 lei! PE AN!
    Eu am o masina ce valoareaza 170.000 lei cu amortizare in 4 ani, deci 42.500 lei pe an!
    Deci, cum par darile pe care le platesc comparativ cu ce imi cumpar?1.500.000 vs 42.500? Cumva 2.83%?
    Nu era mai frumos daca puteam sa-mi iau si eu o masina de 500.000lei pe an? Adica o masina de 500.000 euro pe o durata de 4 ani? Si tot sa-i ramana statului 1.000.000 din cei 1.500.000 pe care ii fura acum...
    Asa, imi ia statul. Minunat, ce sa zic....

PS: daca bagi masonieria in acelasi rand cu illuminati e cam clara treaba, no offence

Si inca ceva: ce pana mea face statul ca eu sa-i dau lui 1.5 mil euro in 4 ani? Si ca mine sunt multi...

Iti eu ce face: dealuri cu corporatiile, oferindu-le impozite avantajoase si deductii de la diverse taxe.
    Stat corporatist, xxte-m-as in el!
    Last edited by Cezar; 13 July 2013, 02:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Sau poate ar trebui sa ne intoarcem la tratamentele noastre, ca e mai bine asa.
      O pastila a day, keeps the doctor away.
      Mai tupeistule obraznic, lasa insinuarile astea de stampilare cu "diagnostice" a celor care au alta parere decat tine, ca sa ii reduci la tacere. Asta e o reteta foarte veche, i-a fost aplicata chiar si lui Mihai Eminescu si se aplica chiar si in zilele noastre.

Ca ti-ai permis sa vorbesti despre pastile - daca mamica ta isi lua pastilele zilnic, Romania astazi ar fi avut un rebut uman mai putin. Scuze ca sunt asa de direct, dar vad ca te faci ca nu pricepi si ne arati "talentele", cat de inteligent esti ca sa ocolesti, un sistem la fel de ticalos - ca si cei care il ocolesc, si apoi se pretind "high class"

Din pacate, orizontul multor romani s-a "largit" in ultimii 200 de ani, de la unirea natiei - la marimea unui cartier. Daca multi ar inceta sa aiba drept "ideal" - sa fie "baiat de cartier", probabil ca am reusi sa ne dezmeticim ca natie.
      Last edited by ion_R5; 14 July 2013, 01:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ION, mi se pare ca esti cam dur in exprimare. Fiecare este liber sa faca ce doreste, chiar daca, prin actiunile sale, face rau exact tarii in care locuieste.

Cezar, Porschele ala e dovada ca castigi mult peste medie. Nu uita ca activezi pe un forum "populat majoritar" de oameni care s-au inrobit la banca 4-5 ani sa aiba un amarat de Logan. Poate n-ar strica sa pari mai modest pe aici.

Comment

• @amza: wow, ce concluzie deosebita! Daca nu stii, eu ma vad cu baietii din Bucuresti, cel putin o data pe saptamana. Intr-adevar, unul cu basini in cap ar face asta
          Raul cauzat de oameni ca mine: aduc la stat o caruta de bani, ca sa aiba populatia ce sa manance cand nu lucreze si cu ce sa se opereze cand e nevoie.
          Alt rau: oferirea de locuri de munca. Alta rautate fara margini.

Totusi, hai sa vorbim despre stat, si sa ma scoti pe mine din discutie.

@ion: ai o problema clara de comportament, ce tine de domeniul patologicului. Nu meriti replica! Totusi, mi-ar placea daca n-am da-o in injuraturi si amenintari, ca nu se stie cine o are mai lunga. (lungimea conversatiei, evident )

Eu sunt un rebut, recunosc
          Fara oameni ca mine, n-ar mai ramane rebuturile pe carca cui sa manance si sa traiasca. Deci, da, sunt rebut.
          Last edited by Cezar; 14 July 2013, 11:19.

Comment

• Si totusi, ma asteptam de la tine, Cezar, sa ai cea mai scumpa masina Dacia, ca doar faci parte din club. altfel as crede ca esti un ins singuratic si te agati de membrii acestui forum doar de dragul de a nu sta singur in casa sau in fata unei cafele la terasa.
            Impresia asta mi-ai lasat-o mereu, si asta nu te face un bun roman.

Iar aici noi nu vorbim de statul roman (oara ala austriac o fi mai breaz?) ci de populatie, care este (sau nu) mandra de a fi roman (ca nationalitate, etnie, paratanente la ceva..)

Comment

• Motto: "Respecta-te si pe tine si pe altii daca vrei sa fi respectat!"

@ Cezar - nu imi face placere escaladarea limbajului in sensul celui de mai sus si nu am vreo pasiune sa te acuz sau jignesc pe tine. Nu am o problema de comportament "patologic" asa afirmi. Incearca sa nu mai starnesti oamenii, si sa nu mai faci anumite afirmatii despre ei. (gen cu luatul pastilelor) - chiar daca tie ti se pare ca ai facut o gluma buna sau ca ai ironizat pe cineva in mod inteligent sau ca "i-ai zis-o" si nu mai are replica. O ironie sau o duritate la adresa ta nu ti se va mai parea la fel de "vesela" sau "inteligenta".

E adevarat ca nu ne cunoastem personal - dar cel putin la nivel "on-line" din cate se vede nu ne simpatizam. Am sa evit pe viitor sa intru in polemica cu tine si de asemenea te rog sa eviti sa imi adresezi diferite ironii, ca sa ne menajam atat pe noi, cat si pe colegii de forum care trebuie sa asiste la asa ceva.

Scuze pentru exprimarea anterioara!
              Last edited by ion_R5; 14 July 2013, 11:48.

Comment

Si totusi, ma asteptam de la tine, Cezar, sa ai cea mai scumpa masina Dacia, ca doar faci parte din club. altfel as crede ca esti un ins singuratic si te agati de membrii acestui forum doar de dragul de a nu sta singur in casa sau in fata unei cafele la terasa.

Iar aici noi nu vorbim de statul roman (oara ala austriac o fi mai breaz?) ci de populatie, care este (sau nu) mandra de a fi roman (ca nationalitate, etnie, paratanente la ceva..)
                Wow, la ce concluzii ai ajuns... Hai ca ma duc sa stu singur in casa sau in fata unei cafele la terasa

Originally posted by ion_R5 View Post
                @ Cezar - nu imi face placere escaladarea limbajului in sensul celui de mai sus si nu am vreo pasiune sa te acuz sau jignesc pe tine. Nu am o problema de comportament "patologic" asa afirmi. Incearca sa nu mai starnesti oamenii, si sa nu mai faci anumite afirmatii despre ei. (gen cu luatul pastilelor) - chiar daca tie ti se pare ca ai facut o gluma buna sau ca ai ironizat pe cineva in mod inteligent sau ca "i-ai zis-o" si nu mai are replica. O ironie sau o duritate la adresa ta nu ti se va mai parea la fel de "vesela" sau "inteligenta".

E adevarat ca nu ne cunoastem personal - dar cel putin la nivel "on-line" din cate se vede nu ne simpatizam. Am sa evit pe viitor sa intru in polemica cu tine si de asemenea te rog sa eviti sa imi adresezi diferite ironii, ca sa ne menajam atat pe noi, cat si pe colegii de forum care trebuie sa asiste la asa ceva.

Scuze pentru exprimarea anterioara!
                Respectele mele pentru postul asta.
                Last edited by Cezar; 14 July 2013, 11:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si totusi, ma asteptam de la tine, Cezar, sa ai cea mai scumpa masina Dacia, ca doar faci parte din club. altfel as crede ca esti un ins singuratic si te agati de membrii acestui forum doar de dragul de a nu sta singur in casa sau in fata unei cafele la terasa.

Pe langa faptul ca de cateva posturi, balivernezi flagrant, nu te potolesti cu intepatul. E problema ta ce ai de impartit cu Cezar, dar daca continui trend-ul, ramai fara posibilitatea de a mai posta pe acest forum, pe perioada nelimitata! Suntem o gramada pe forumul asta, care nu mai au Loganuri, iar unii nu au avut niciodata, asta nu inseamna ca un obiect da dreptul de a face parte din comunitate, ci calitatea de Om, iar calitatea asta se face prin prisma mediei, nu a unui individ. Asa ca pastreaza-ti impresiile pentru tine si nu mai agita apele ca nu formezi nici macar o furtuna in pahar.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• razvane, si in timisoara vin la intalniri oameni cu golf, passat sau audi. Pana si XP-ul vine cu Clio, deci care e problema, trebuie neaparat sa ai logan ca sa fi in club sau sa mergi la intalniri si sa povestesti sau sa te distrezi?

Sincer sa fiu cred ca se poate inchide lejer topic-ul asta, o sa se dea in flame-uri urat de tot, asta-i doar inceputul

Comment

• Dati-mi Arpa De Arama - Mihai Eminescu

Dati-mi arpa de arama
                      Dar cu strunele de fier
                      Caci sa cânt acuma cer
                      Ca un vânt ce se sfarama
                      Printre stânci de-nghet si ger.

Dati-mi arpa de arama
                      Pe-a mea frunte crengi de brad
                      Voi sa cânt ca largul vad
                      Sau c-a lumei sânta drama
                      Sau ca racnetul din iad.

Dati-mi cupa cea de piatra
                      Dar umpleti cu sânge rosi
                      Din dusmanii fiorosi

……………………………
                      ……………………………

Voi sa cânt în poezie
                      De-acei timpi urâti pagâni
                      Când stramosii cei batrâni
                      Se luptau cu barbatie
                      Si-i dau nume , , La români!”
                      La români! Popor de fala
                      Cap de geniu, piept de foc
                      Cu judetiul de proroc
                      Dar cu inima regala
                      Si cu flamuri de noroc.

Câti maghiari cu cap de câne,
                      Câti tatari cu ochii mici,
                      Câte limburi de peltici
                      S-au zdrobit de stânci batrâne
                      Ce vegheaza înc-aici.
                      Câte ginti cu limba slava
                      Au venit si-au revenit
                      Dar cu toti s-au nimicit,
                      O câmpie de otava
                      Sub al coastei fier negrit.

Dati-mi arpa în rugina
                      Sa mai cânt zguduitor
                      De-al românilor popor
                      Si-de-al tarei cei române,

Si de-al secolilor dor!
                      Ce sa cânt, fii de-armonie,
                      Ce sa cânt ca sa va-ntrec
                      Si-n durere sa ma-nec
                      Caci cântarea mi-e stafie
                      Pieptu-i rece, capul sec!

Sa cânt natiei ce vie
                      Poarta jugul cel de lemn
                      Sub al barbarilor semn,
                      Multe semne de sclavie
                      Si de viata nici un semn.

Sa cânt tarei…
                      Legei far’ de Dumnezeu!
                      Sa cânt fruntii de ateu
                      Ce reneaga tata, mama
                      Si-i ca dusmanul mai rau

Comment

• Bravo poetule !

Sent from my GT-S6802

Comment

• Eu as dori sa plec pe o alta planeta, ca m-am plictisit de cliseele politice si sociale de pe Terra.
                          Din pacate, n-am alternativa, asa ca m-am adaptat la tara cu cele mai proaste conditii din Europa: Romania.

Comment

• Amza probabil nu intelege ca nu bucata aia de fier conteaza ci faptul ca suntem oameni, socializam, legam prietenii. Care am reusit sa schimbam masina, bravo noua, dar ce legatura are masina?!

Nea Eminescu, poetul, nu cumva a crapat de sifilis?

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
                            Last edited by PCH; 14 July 2013, 15:52.

Comment

• Mentalitate romaneasca: sa crape porsu lu' cezarel , sau macar sa rugineasca ca loganu' meu!
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Amza probabil nu intelege ca nu bucata aia de fier conteaza ci faptul ca suntem oameni, socializam, legam prietenii.
                                Ati fi reusit cu siguranta daca posturile ar fi continut doar informatii, iar nu atacuri la persoana, jigniri, adica ce fac "oamenii" in general, cand puterea argumentului dispare sau nu e accesibila; poate doar atunci cand tara asta va fi mandra de semenii ei, iar acestia vor inceta sa o considere o tara de cacao. In mod sigur nici eu, precum si multi dintre voi, nu vor apuca aceste zile; alte generatii vor trebui sa vina, astea de acum n-au nici cea mai mica sansa.

Am doar 4 posturi in acest topic si promit sa nu fac mai multe; din motive strict personale.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google