Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa inteleg ca tu ai o impresie pozitiva legata de Romania? Esti multumit de infrastructura acestei tari? Nu iti pasa ca de la Munchen pana la Arad faci mai putin decat de la Arad la Bucuresti? Nu iti pasa ca un tren face 12 ore de la Cluj la Bucuresti (oare cat face unul de la Baia Mare sau Satu Mare?!)? Te doare la basca ca mor oamenii in spitale? Esti indiferent cu majoritatea celor care te inconjoara ascultand manele, scuipand coji de seminte pe unde le vine, sau esti unul dintre ei, ca nu inteleg?! Nu vezi ca viitorul este negru, pentru ca tineretul e somer, nu are unde muncii si sunt mult mai multi bosorogi?? Si nu mai continui ca risc sa-i blochez serverul lui XP la cate rahaturi sunt in tara asta El are impresii pozitive, mah!

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
      Multumim de jignire.
      nu mi se pare o jignire. e crunta realitate. sa nu ne ascundem dupa deget ...

avem o tara minunata ! pacat ca-i locuita ...

"Problema astazi este ca nu avem conducatori. " - bine spus. de sus pleaca multe. Si ce e de facut ?
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

• Jignire....de parca eu sunt japonez! Tot roman sunt prietene, dar sunt trezit la realitate! Nu imi este rusine ca sunt roman si nu imi va fii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu IGNORANT!
        Last edited by PCH; 23 July 2013, 19:41.

Comment

• ce e de facut pch ? in afara de solutia atomica si de imigrare ?
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Sa se implice mai mult astia de la UE, sa-i controleze pe nemernicii astia de conduc tara, sa vina unii care sa acceseze si sa cheltuie cum trebuie banii europeni, nu am pretentii de Germania aici, dar vreau sa vad ca vor sa faca ceva, atata tot! Din pacate doar isi bat joc de noi, de tara, de tot! Sau sa ne cucereasca nemtii ))

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
              ce e de facut pch ? in afara de solutia atomica si de imigrare ?
              Declaram razboi la americani
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• UE e condusa de .... minoritatile sexuale.UE e un dezastru pentru toata Europa.Degeaba va ..... Romania se duce la garla.Nu poate schimaba nimeni nimic in tara asta.Toti care stiu ceva pleaca afara iar la noi raman doar ciurucurile.Nu ai cu cine pune un metru patrat de faianta calumea in Romania.Am dus masina la service si nici macar nu au fost in stare sa stranga suruburile.Ce mai..Romania in cativa ani dispare ca o basina in vid.Nu e nevoie de americani,de cutremure ,teroristi si altele.Romania moare pe zi ce trece.Nici eu ,nici altul nu face nimic.Asteptam sa faca cineva ceva.Cine?
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• @ margelatu Din pacate, astazi Romania nu mai are nici independenta si nici suveranitate, iar in ritmul in care decurg lucrurile astazi, probabil ca Romania va dispare ca stat in urmatorii 5 - 10 ani. Nu stiu de ce, dar sunt o gramada de oameni in Romania, care gasesc chestia asta "foarte comica" si se amuza de mama focului, aplauda - chiar se bucura.

Poate de asta am si ajuns in situatia asta, fiindca ne-am grabit sa ne lepadam de legea noastra si am luat repede in brate orice ne-a fost oferit - cu mai buna sau mai rea intentie...
                  Last edited by ion_R5; 23 July 2013, 21:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nimeni nu mai are independenta si suveranitate, cat timp exista corporatii cu mai multi bani decat orice stat din lume.
                    Asta vreau sa subliniez de fiecare data, dar nu am cu cine: Unii dintre voi priviti lucrurile dintr-o perspectiva limitata - cea patriotica - intr-o realitate ce tine cont de mult mai multe aspecte. Toate statele sunt supuse acelorasi intrigi si itze, cu diferenta geopoliticii, care se leaga foarte mult de mentalitatea unei culturi anume, mentalitate care la noi, creeaza binecunoscutul cotidian. Orice persoana destupata la minte si cu real discernamant stie sa faca diferenta. Chiar si voi le vedeti, doar ca nu le acceptati, va multumiti sa va complaceti in postura de victima.

Comment

• @ Darksid3 - sunt de acord cu tine ca asta se doreste - asa cum sunt convins ca cei mai multi dintre cei are au pus umarul la evenimentele din 1989 (ma refer la cei din conducerea Romaniei si din serviciile care trebuiau sa apere integritatea Romaniei) - au fost cumparati; care cu bani, care cu functii, care cu promisiuni, care si cu ceva amenintari - iar cei care s-au opus, nu s-au aratat interesati sau au blocat cumva "mersul evenimentelor" au fost eliminati (aici intra inclusiv Ceausestii)

Eu intreb altceva - cum de mai sunt inca tari care rezista? Sigur, poate e doar o chestiune de timp... dar si prioritatile, inclusiv ale anumitor grupuri de mari oligarhi se schimba in timp - mai se curata si dintre ei, chiar daca sunt cativa care se "perpetueaza" de cateva mii de ani. Nu prea vad ca nucleul dur din China sau Rusia sa cedeze - indiferent de aparente.

Comment

• Nu are ce sa mai reziste. Umanitatea isi va schimba oranduirea si structura, deja se intampla. Este inevitabil, precum sistemul solar si galaxia, sunt supuse schimbarilor.

Comment

• Bun, de acord - insa daca ne uitam un pic mai departe, le vine randul nu peste foarte mult timp si baietilor astora care "regleaza tot". Apocalipsa nu ii va ocoli nici pe ei - si nu vor fi in pozitia sa se mai poata proteja in vreun fel.

Comment

• Eu nu ma gandeam la o Apocalipsa, ci la o schimbare de paradigma, care nu se face intr-o zi, ci in generatii intregi. Ca noi traim niste vremuri mai accelerate, e doar "hazardul", cei dinaintea noastra au prins niste vremuri mai "linistite".
                            A, ca peste 5 minute pica un meteorit de un kilometru in diametru si se duce pe copca totul, e un risc permanent. La un moment dat se va intampla, dar nu e subiectul potrivit pentru thread-ul asta.

Parerea mea, e ca interesele celor ce conduc lumea, nu se rezuma la bani sau putere, ci sunt cu mult peste logica mentalitatii colective, insa asta e o discutie de stat la un spritz, nu aici, unde si asa, spui ceva si se intelege altceva.
                            Last edited by darksid3; 23 July 2013, 23:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bine intunecatule, poate vara asta iesim la un spritz... Lasa ca cei care conduc lumea, n-au idealuri foarte inalte; mai rascheteaza de pe ici de pe colo si isi mai testeaza "sculele" de prostit lumea. Probabil ca sunt mult mai sus decat "logica mentalitatii colective" - fiindca "mentalitatea colectiva" tot ei au prabusit-o, si asta dupa ce tot ei au racait-o insistent in secolele 18 si 19. (ca intotdeauna, in Romania faza asta a ajuns cu 100 de ani mai tarziu - dar acum suntem in top, in materie de experiente pe "mentalul" populatiei, de la colectiv, la individual)
                              Last edited by ion_R5; 23 July 2013, 23:57.

Comment

• Eu cred ca suntem "feriiti" ca nu ne-a prins asa tare corporatizarea. Dar timpul nu-i pierdut, si corporatiile castiga teren foarte repede. Nu remarcati cum, desi e saracie lucie, e plin de magazine?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google