El nu vorbeşte serios, el scrie serios !
Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cam asa arata marea schema, unde filtrarea realitatii prin prisma patriotismului se afla pe treapta turmei, reprezentata de baza piramidei. In concluzie, chiar si discernamantul este relativ, in functie de gradul limitei gandirii celui ce-l foloseste.Attached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
@ Darksid3 Vezi ca din poza aia lipseste Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh.
Pe varful de la piramida aia, "topaie" un cioban de la munte care are rugaciune vie si zilnica catre Dumnezeu. Chiar daca material, e la baza piramidei, spiritual ciobanasul din varful muntelui e sus in varful piramidei umane.Last edited by ion_R5; 4 April 2013, 12:11.
Comment
-
Imi cer mii de scuze, dar daca citesc postul precedent, in viteza, as avea senzatia ca e scris de cineva care a consumat etnobotanice...
Este schema oranduirii sistemului actual, iar asta n-o face mai putin valabila doar prin faptul ca unii indivizi au trairi transcedentale, acolo fiind vorba de cu totul alt subiect.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Mai multe descinderi au loc, vineri dimineata, in judetele Sibiu, Timis, Alba si Hunedoara, zeci de medici si farmacisti suspectati ca ar fi emis si eliberat retete false decontate de Casa de Asigurari de Sanatate urmand a fi dusi la audieri.
Printre locurile vizate de cele 16 perchezitii ale politistilor de la Crima Organizata si procurorii DIICOT se numara si patru farmacii si doua cabinete medicale, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
Conform IGPR, intre ianuarie 2010 si martie 2012, doi medici de la un spital hunedorean au completat retete false pe numele a catorva sute de bolnavi, dupa care au predat retetele catre trei societati comerciale din Hunedoara si Deva care detineau farmacii. Retetele au fost decontate, ulterior, de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Hunedoara, incasandu-se, prin inselaciune, importante sume de bani, prejudiciul total depasesind 11 milioane de lei.
"In baza intelegerii, medicii primeau de la reprezentantii farmaciilor banii, in functie de numarul medicamentelor prescrise, ce urmau sa fie decontate. Membrii gruparii infractionale au disimulat provenienta unei parti din sumele provenite din inselaciune, prin inregistrarea acestora ca imprumuturi din partea asociatilor firmelor detinute.
Pe langa activitatile de falsificare a retetelor si inducerea in eroare a reprezentantilor Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Hunedoara, administratorii celor trei farmacii au inregistrat in evidentele contabile facturi din care rezulta aprovizionarea cu medicamentele prescrise in mod fals si decontate. Emitentele acestor inscrisuri, de asemenea false, erau alte societati comerciale infiintate in acest scop (firme fantoma), care, ulterior, au fost instrainate unor cetateni din judetul Iasi, acestia fiind de acord sa semneze actele de cesionare in schimbul primirii unor sume modice.
Si cu toate astea, noi vrem in Schengen, in loc sa facem ordine in curtea noastra, sa curatam hotia.
Am ajuns atat de jos ca popor si ne mai miram de parerea proasta a celor din vest, referitor la romani.
Fiti mandru ca sunteti romani. Daca puteti. Eu nu pot.
Comment
-
Tara de c..t ...
Ieri am incercat sa ajung la Poli, plecat cu treaba de acasa de pe la 10:00 n-am vazut ce a scris lumea pe aici. Jos la urcare, Politie, balamuc, semne cu chipiul de trecut mai departe ...
Ce cititi mai jos e REFULARE, pot sa-mi iau "ban" de la toti moderatorii !!!
1. Asadar, cum cru..a ma-sii sa pui Politia Romana, institutie PUBLICA (!) platita, printre altele, si din impozitele mele sa faca paza la baza dealului intr-un PARC PUBLIC si sa nu-mi permita accesul pentru ca nu-s VIP (exact asta a fost exprimarea) ?!?!
2. Desi nu aveam, am incercat sa le zic ca am bilet si vreau sa ajung la meci (habar n-aveam ce meci era), asta in ideea de a vedea daca ma lasa sa urc sau nu. Alta minune de raspuns: "N-ai parcing (!) nu urci, gaseste un loc sa o lasi aici, jos.". Am vazut apoi care era treaba cu "parcing"-ul, erau, de fapt, niste hartii cu Parking Access primite doar de unii (mai cu 10 oo) odata cu biletul ... Deja ma simteam ca un ca..at in ploaie, poti sa ai bilet, da' esti bun doar de urlator in public, sus, noi restul, stam in loje ... avem si parcing ....
3. In timp ce incercam sa ies de langa portile politzailor, vine unul cu un ML. Avea "parcing", fala, nevoie mare, si mi se baga in fata desi politistii ii facusera semn sa stea pe loc sa pot iesi eu ... Pana aici .. nimic interesant, doar Bucuresti ... Dar, pentru ca eram innodati, nu se mai misca nimeni, eu nu mai aveam unde sa dau inapoi, ala cu ML-ul la fel ca s-a bagat ca prostu', a inceput sa claxoneze de tampit, si cel din dreapta lui (tot VIP si asta) deschide geamul si de fata cu Politia Romana (aia platita de noi) imi da o flegma pe capota masinii ... In secunda doi eram cu imobilizatorul de frana-volan la geamul lui. Ei, 'mi-as p...a, de cine credeti ca s-a luat Politia ?
La nervi, i-am propus si politaiului un imobilizator in cap si s-a potolit cu amenzile, a luat masuri, a oprit circulatia pe tot bulevardul, l-a scos pe ala cu ML-ul in bulevard, m-a scos pe mine de langa garduri si mi-a facut semn sa plec si in timp ce treceam pe langa el mi-a adus la cunostinta ca-s notat ...
ca..a-m-as in bafta lui
Asadar, am vrut sa intru intr-o parcare publica, a unui parc public, m-am ales cu injuraturi si flegme de la VIP-urile tarii, cu amenintari de la Politia Romana ... TRAIM BINE !
P.S. Intamplator, azi, am vazut unde sta proprietarul ML-ului . E bine !
Comment
-
Daca eu iti dau o flegma intre ochi, iar apoi tu imi dai cu o bata in cap, ghici cine da de 15 ori cu subsemnatul pe la politie si i se intocmeste dosar penal
No offence, dar ce i-ai propus politistului? O bata intre creieri si el s-a potolit cu amenzile? Pe asta n-o cred, sa ma omori.
Daca ai fi facut un astfel de gest, la cat de stresati erau cei cu casca, abia asteptau un moment sa refuleze.
PS: du-te si sparge-i masina aluia, ca asa se rezolva problema in Romania. Si cine e cocalarul cel mai cocalar? Ala de claxoneaza? Sau ala de sare la bataie?
Comment
-
Cand are loc un eveniment sportiv de o asemenea anvergura intr-o locatie asa cum este Sala Polivalenta, e de inteles ca intrarea in zona respectiva trebuie restrictionata. Ca Politia Romana nu stie sau nu vrea sa se exprime corect e partea a doua. Eu am patit acum 2-3 luni cand a fost nebunia cu permisele o faza asemanatoare. A trebuit sa schimb pasaportul atunci si era balamuc la Pipera. Un politai de la rutiera era in fata intrarii si nu lasa pe nimeni sa intre cu masina acolo, i-am spus ca vreau pasaport iar replica lui a fost colosala..."Sunteti prima persoana pe care o aud ca intreaba de pasaport aici! Pasapoartele se fac la Piata Romana" :| Saracu de el, habar nu avea ca acolo se fac pasapoarte, l-am lasat in durerea lui.
In concluzie, nu are rost sa-ti faci nervi cu militienii.
Comment
-
Ieri am văzut la Pro Tv international unde merg banii europeni (acele faimoase parcuri de la ţară, inundate şi pline de gâşte şi construite în pustiu), apoi am văzut ştirile şi am văzut cum că consilieri locali şi judeţeni, doctori, farmacişti, foşti preşedinţi de consilii judeţene au fost arestaţi în dosarele cu reţetele medicale pentru cancer. Domnule, este strigător la cer !!! Hoţii sunt chiar cei ce ne conduc !!! În ce ţară trăim oameni buni ? Mai există în lumea aceasta un strop de moralitate, decenţă sau onestitate ? TOŢI FURĂ ÎNTR-UN HAL FĂRĂ DE HAL !
Ţara asta are cancer ! În fază terminală ! Doamne ia-o nu o mai chinui !
PS: Sunt aşa de revoltat încât îmi vine să plec în Antartica doar să nu mai au de Românii care sunt mândri de ţara lor !Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment