If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Toronto, Canada, America de Nord sunt cu totul si cu totul alta planeta fata de "Incredible India - Romania" si chiar Europa. Nu ai cum sa compari sau sa pui in aceeasi oala o tara precum aia si...Romania! ))
Macar aici nu sunt tornade. Aici mai poti sa incalci legile cat de cat. Acolo daca ai facut-o te-ai lins pe bot. O sa platesti pana si pentru mp3-uri .
In Canada nu sunt tornade. Daca e mai ok aici pentru ca pot INCALCA legea, prefer acolo unde nu o pot incalca, dar traiesc linistit, salarii bune, preturi mici, curatenie, civilizatie, normalitate, coruptie spre zero, o tara unde sa traiesti normal atat tu, cat mai ales urmasii tai.
PCH, unde vrei tu sa mai mearga romanii la gratar si sa riste sa dea foc la padure in Canada? Sau mai ciudat, unii fac gratar langa bloc, in parcare.
Unde mai merg cu peste 200/h pe autostrada si apoi vor si pot sa mituiasca politistul?
Unde o coloana oficiala face slalom pe contrasens ca sa ajunga la timp un demnitar la amanta?
De aia, pentru unii, Romania e tot ce si-au dorit. Ei vor doar sa se DESCURCE.
Nu vor un trai normal.
Macar aici nu sunt tornade. Aici mai poti sa incalci legile cat de cat. Acolo daca ai facut-o te-ai lins pe bot. O sa platesti pana si pentru mp3-uri .
Sunt acri strugurii
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Astea sunt povesti de adormit cateii pentru ca nici la copii nu tin
Oricum pe roman nu-l intrece nimeni la haz si bascalie cu toate ca are burta goala! Pacat ca nu stie geografie...Canada e cat Europa! Si Norvegia, Rusia este frig si zapada cum de altfel este si la Intorsura Buzaului sau Miercurea Ciuc. Toronto nu a avut zapada deloc acum doua ierni cand in Romania a fost JALE! Toronto este pe aceeasi paralela cu noi si la doar 700 km de New York. Geografie clasa a 5 a.
Eu am fost si voi mai merge pentru cateva sute de saptamani....nu vorbesc din reviste! Romaniei ii mai trebuiesc lejer 450 de ani sa ajunga la nivelul de azi al Canadei. Din pacate...
Acum ca a dat caldura, mi-am adus aminte de ce nu sunt mandru ca sunt roman. Merg pe strada si vad cum multi cetateni ai acestui oras, care cica e capitala europeana, put de zici ca au murit de-o saptamana.
Las-o-n spanac de treaba ca aici nu mai e vorba ca e romanul sarac si cei de la guvernare nu-i dau voie sa-si cumpere sapun si sa se spele. Aici este vorba de foarte multa lene. Lene de orice, incepand cu lenea de a duce o hartie la cos pana la lenea de a-si face treaba la postul pentru care este platit.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Acolo pana si muncitorii aia de lucrau la drumuri erau cu salopetele curate si barbieriti.
Cum nu prea mai lucreaza nimeni, si la noi salopetele pot fi curate, in magazie.
Mr.K, sau "daca fac dus, pierd 15 min de baut".
Plus ca apa te face sa ruginesti. Hai ca nu au bani de sapun, sa presupunem. Dar apa e totusi cativa lei/mc. La fantana la tara e chiar aproape gratis daca ai hidrofor, sau gratis daca o scoti la mana.
Aseară am avut o mică dispută cu soţia :
Ea zice că exista extratereştri, si eu sunt perfect de acord.
Am si zis:
Sunt convins ca există extratereştri şi, chiar stiu o ţară întreagă unde ei au aterizat.
Nu sunt însă convins că sunt o civilizaţie superioară, ci dimpotrivă, am mari dubii că sunt civilizaţi...
Ghiciti tara!
Last edited by mr.K; 19 June 2013, 13:39.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment