Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am stat destul afara, stai linistit! Tu ramai aici, sa tragi pe nas praful de aici!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by PCH View Post
      Am stat destul afara, stai linistit! Tu ramai aici, sa tragi pe nas praful de aici!

Si de ce te-ai intors?
      sigpic

Comment

• acum stam sa analizam viata unui individ care in felul lui are dreptate? il comparam cu brucan ?
        credeti ca parazitii si capusele astea de la putere care paraziteaza Romania de 23 de ani nu-s tot aia de dinainte de '89 sau urmasii lor ?
        problema e ca poporul roman nu are coloana vertebrala. si de aceea nu poate sa ridice capul si ne taram in mizerie condusi de altii.

in tarile civilizate (vezi Bulgaria macar) politicienilor le e frica sa ia o decizie prin care sa loveasca in propriul popor. la noi ne rad in nas. nici cu oua nu-i batem macar ...
        Boc e primar in Cluj iar. cine l-au ales ? romanii ...
        Vanghelie , Gigi , Udrea , Nastase ...

pariu ca daca ar fi Brucan pe buletinele de vot ar fi ales ?

nu ... Romanii sunt cei mai inteligenti ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Ai dreptate. Dar nu este o solutie sa plecam din tara.
          sigpic

Comment

• Dar care este solutia?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Asta decide fiecare pentru el. Si pe mine ma bate gandul. Inca n-am plecat , dar daca nu se schimba nimic in bine,daca nu schimbam ceva...
              Nu am de gand sa ajung la batranete , cand nu voi mai putea muncii , fara pensie (defapt e ,dar simbolica) sa le cer copiilor sa ma intretina. Ca eu am fost patriot si i-am crescut aici si nu am furat si eu de la stat...

Originally posted by vitriol View Post
              Dar care este solutia?
              Ar fi bine de stiut...
              Last edited by Costi-bc; 2 July 2013, 22:21. Reason: Automerged Doublepost
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

• Sa ramanem si sa ne aparam dreptul la o viata civilizata, si in acelasi timp sa scapam de parazitii mentionati de costi .
                Si inca ceva........ ''marinarul'' trebuie sa plece primul, restul il vor urma.
                real power..... diesel power by

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post

Si de ce te-ai intors?
                  Pentru ca am fost turist, m-am plimbat! M-am intors pentru ca pot, ce intrebare! ))

Comment

• O adaptare mai veche la vremurile de azi......parca stia Toma Caragiu ceva N-ai pe cineva!!
                    Last edited by cosmindan; 2 July 2013, 23:19.
                    real power..... diesel power by

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                      Pentru ca am fost turist, m-am plimbat! M-am intors pentru ca pot, ce intrebare! ))

Ok. Asta este alta treaba, numai ca tu ai spus ca ai stat destul afara.
                      Ok, dar ce poti? Nu am inteles chestia ca poti.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by ion_R5 View Post
                        @ Darksid3 - imi pare rau ca te simti atacat - dar a fost o simpla intrebare: de ce nu pleci daca Romania nu se ridica la asteptarile tale?

Asa cum Brucan si-a permis sa jigneasca poporul Roman, prin caracterizarea "stupid people". Asta dupa ce el a venit calare pe tancurile armatei sovietice in 1945 cu scopul de comunizare a Romaniei, ca agent al Comintern. De ce nu a plecat tovarasul Brucan in Rusia, sau in SUA? (ca tot ii era scarba de poporul roman)

Referitor la "resurse" - asta e o alta vrajeala. Resurse pentru ce? Pentru o lume traita fara Dumnezeu, intr-un materialism fara sens? Pentru ca unii sa traiasca in superlux, vile, masini, etc --- altii trebuie sa dispara? Asta se cheama intr-un singur fel: crima. Ia sa vedem daca un occidental ar accepta sa traiasca ca in Africa, unde a avea bicicleta e un mare lux... Ia sa manance un occidental o masa la 2 zile - asa cum multi din Africa mor de foame. In occident din supermarket-uri se arunca tone de mancare, pentru armament se consuma resurse exagerat de mari. Ia sa munceasca omul pamantul ca sa manance - si o sa vezi ca cei mai multi ar muri de lene. Cat crezi ca mai rezista societatea asta occidentala, unde 40% din oameni stau in fata computerelor si "butoneaza nimic"?

Drum bun - poate reusesti sa te trezesti la realitate - cand o sa vezi ca afara nu-i "basmul" la care visezi de ani de zile. La 16 ani plecau ciobanasii cu oile la munte, la 16 ani arau feciorii pe camp. Acuma la 16 ani "tanarul" e campion pe facebook si sta la terasa sau in club pana la ultima comanda.
                        1.Sunt in plin proces de emigrare

2.Exista o "teorie a conspiratiei" care spune ceva de domeniul SF: Resursele se termina, energia Soarelui, stocata sub forma de carbune si petrol, este infinita, in realitate, numai ca occidentalii aia (si evreii) sunt de vina. In orice context al istoriei, in orice moment au existat tapi ispasitori, mai ales cand neputinta troneaza.

3. Sunt trezit la realitate. Tocmai d-aia nu ma incanta cu nimic ca Stefan cel Mare era Mare, sau ca Mihai Viteazul era Viteaz, cand imi rup masina in gropi pe drumuri platite cu Rovinieta sau imi iau sticle in parbriz de la bizoni care nu stiu sa lege 3 cuvinte, dar i-a nascut mamele lor in Mertzane.

4. Astia care o tot dau cu Zen si o viata armonioasa, fara materialism, doar cu o frunza de vita de vie in fata, ca Adam, i-as trimite sa traiasca macar 2-3 luni prin pesteri, apoi sa baliverneze idei de Shambala. Suntem multi! PUNCT! Multi si prosti, precum buruienile ce au acoperit terenul si l-au transformat in parloaga! Faptul ca e criza sau se moare de foame sau ca nu-s salarii decente, e ca o plaja intr-o zi cu vant, shit happens. Suferinta face si ea parte din mersul normal al lucrurilor.

5. Iti recomand sa stai o perioada intr-o tara civilizata si apoi spune-mi ce simti cand in avionul de escala, ala in care apar romanii, incep bagari si scoateri de organe genitale, precum intr-o atmosfera de rata comunala, plina de jegosi si imputiti...si apoi sa tot fii mandru c-a scris Eminescu cateva poezii.
                        Last edited by darksid3; 3 July 2013, 00:41.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cazul meu: n-am iesit decat la Bulgari, Turci si Moldoveni (Basarabeni). Dar am, in schimb, o groaza de cunoscuti, dintre care unii locuiesc permanent "afara". In mare, la inceput, toti veneau incantati de "diferente" dar dupa cativa ani de stat acolo, prapastia nu mai pare asa mare pentru ei. Multi vin si-si fac dantura tot aici, fiindca dincolo, desi au salarii pe care la noi nu le au nici directorii mari, nu-i permit. Statele occidentale nu acopera aproape nimic din asigurari, totul este privat. Scolile de stat sunt chiar mai naspa ca la noi, si daca tii la copilul tau obligatoriu particulara. si aia costa....Spitalele de stat sunt cam la acelasi nivel ca la noi, numai ca se plateste ca la prvat, sau te bazezi pe asigurarea de sanatate privata, care te indoaie.

Nu zic ca nu este "mai bine", dar diferenta, strict in cazul meu, nu merita. inca.

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post

Ok. Asta este alta treaba, numai ca tu ai spus ca ai stat destul afara.
                            Ok, dar ce poti? Nu am inteles chestia ca poti.
                            Pai stii tu cat am stat in Canada, de exemplu? Ce legatura are asta cu faptul ca romanii sunt un popor praf iar tara asta este una cocotiera?

Razvane, practic tu nu ai iesit din tara iar faza cu prietenii unor vecini nu tine! Baliverne....

Comment

• nu am spus "sprietenii unor venici", am spus "prieteni" adica ai mei, cu care mai si ies la o cafea suc cand ii prind prin tara. Canada e chiar groaznica din ce spun "bastinasii".
                              "Practic n-am iesit din tara" cand am spus clar ca am iesit spre Turcia. Va rog sa nu mai deformati ce-a scris altul doar ca sa iasa cum vreti voi. Daca e asa placut afara, va invit politicos sa plecati acolo, sa locuiti cativa ani, si apoi vedem cu ce impresii veniti.
                              Fratele meu a fost "capsunar" in Portugalia. destul de multi ani. Cu multa munca a strans ceva bani cu care s-a intors in Romania sa-si deschida o mica afacere. Si ala e "nebun"? Chiar isi cumparase si casa acolo, jobul era stabil. A spus omul ca nu merita. Scoala pentru fata l-ar fi ruinat.
                              Last edited by razvanamza; 3 July 2013, 08:35.

Comment

• Asa e, Canada e varza. ROMANIA e cu mult peste
                                Strugurii sunt acri
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google