Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by razvanamza View Post
    nu am spus "sprietenii unor venici", am spus "prieteni" adica ai mei, cu care mai si ies la o cafea suc cand ii prind prin tara. Canada e chiar groaznica din ce spun "bastinasii".
    Vreau si eu putin din ce fumezi tu, serios!
    Iti spun eu ca am fost acolo si pe langa asta am si rude de ani de zile, e peste cel mai tare stat al Europei de 4 ori. Din orice punct de vedere.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Eu nu stiu de ce va certati atat. Tara asta e cum e si o stim si noi. Acum ce ar trebui sa facem, sa plecam toti din tara? Cui nu-i mai convine, pleaca si cu asta basta. Daca noi nu vrem sa plecam, asta nu inseamna ca nu suntem constienti de "situatia" in care ne aflam. Nu este chiar atat de usor sa pleci. Ai batut din palme, gata, esti in State. Poate unii nu vor sa plece, sa-si lase familia, prietena, prietenii, etc. Daca nu plecam, asta nu inseamna ca ne convine traiul care il avem aici. Este loc de mai bine, si eu incerc ca acel bine sa mi-l fac aici. Daca vad ca nu merge, poate o sa iau si eu in considerare acest lucru si incerc sa ma stabilesc in alta parte.
      sigpic

Comment

• Pai vad ca unii sunt multumiti, probabil e placut sa fii trezit de copita calului care iti loveste dimineata in perete. Nu vezi cati sunt care stiu ei, au auzit ei, au ei prieteni afara (culmea, doar Italia, Spania si Portugalia) si e nasol sa nu mai vezi 14 caini laolalta, e groaznic sa nu calci in rahatii acestora, sistemul scolar american e praf, acolo nu se accepta mita sa treci examenele, la doctor nu iti cere nimeni spaga si doar daca faci vrun gest, ca na, esti obisnuit de aici, cheama ala politia, e nasol ca dupa o zi in care ai fost la spital sa fii sunat seara acasa si sa fii intrebat cum te simti, e urat sa ai zecii de mii de km de sosele pe 6-7 benzi, sa nu vezi tarani, sa nu te gandesc ca tara in care te afli nu are viitor, e la pamant. Nu stiu cum o sa ma descurc, sau cum se descurca milioanele plecate din Burundi...pardon, Romania. Mai bine aici, da o ploaie si se inunda orasul, nu te baga nimeni in seama la primarie, la spital, ghiolbani care iti intra in fata cand stai la semafor, coada la paine, etc...dar tu te gandesti la Eminescu cu pleata lui in vant si uiti de foame, de faptul ca ai preturi ca in germania si salariu pe jumate din ajutorul social de acolo, etc

Last edited by PCH; 3 July 2013, 08:46.

Comment

• Din spusele celor care au locuit si in America (zona Texas), apoi Canada si la final Europa (Austria), cel mai ok este Europa. mult mai civilizat decat "dincolo". Evident si mai civilizat decat la noi. Cei doi lucreaza pentru Nato, si sunt chiar foarte dezamagagiti de SUA. De Canada au zis doar ca e cam "pustie" si e mai inapoiata decat Europa cu destul de mult.

spaga exista. incearca doar sa te imbolnavesti de ceva serios.
          Last edited by razvanamza; 3 July 2013, 08:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• "Trabajadorii" din Spania, Italia, Portugalia:
            -"au strans ceva bani" = munca pe rupte, cateodata si teapa, iar munca, zero prieteni, zero iesiri, zero plimbari, zero viata
            -"nu se merita" = atunci cand platesti ca sa traiesti normal
            -"cel mai bine e acasa" = cand stii ca te poti eschiva de la plata taxelor, poti fura linistit, poti insela (mai ales ca acum ai si ceva experienta internationala) etc.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• iar exagerezi. A pomenit cineva aici Italia Spania?

Niki, fals. Omul lucreaza absolut legal. Aia era si problema. Cei care "se descurcau" au facut bani usor. Daca esti cinstit, esti aproape la fel de muritor de foame si acolo.

Comment

• Nu, doar Portugalia care e mai vaeza decat Spania si Italia. Eu nu vorbesc de Europa, singura tara unde as pleca, este Germania sau alea prin nord. Atat. Eu nu sunt capsunar.

Cum e Canada mai inapoiata, din ce punct de vedere?

Comment

• Pe bune, coada la paine? Unde ma omule? iar caini in Buzau nu prea avem. si locuim tot in Romanica..
                  Canada e mai inapoiata fata de SUA, nu fata de RO.

Comment

• A fost un exemplu fictiv omule. Sunt scarbit de romanasii tai jmecheri care se baga in fata, nu imi place nesimtirea si nu suport prostia.
                    Canada e peste SUA cu mult dpdv economic si social. Esti mult in offside. Nu ma intereseaza ca nu ai tu caini in Buzau, un oras cat Militari. Bine ca aveti de munca..

Comment

• Eu nu sunt roman smecher, nu ma bag in fata _culmea am vazut multe masini de Italia, dar stim ce soferi erau), nesimtirea nu e caracteristica la tot poporul....

Stii ceva, chiar te invit sa pleci. Tara asta nu va pierde nimic daca asa consideri despre poporul ei. Sunt curios ce vei zice in America, de exemplu, cand vei simti un pistol pe la ceafa pe o straduta.

Comment

• Nu ma duc in USA, de plecat m-am invitat singur, am destula minte sa-mi dau seama ca aici nu am viitor. Te invit sa iesi si tu din tara. Macar 3-4 zile in tari precum Germania, Austria, Franta, Canada, Noua Zeelanda, Australia...nu la bulgari sau la Chisinau
                        Cat despre poporul asta, nu consider eu, e purul adevar.

Last edited by PCH; 3 July 2013, 08:56.

Comment

• I rest my case. Prea multa "cafenea" te-a afectat. In viata reala nu ne pozam cu bonurile pe fiesbuc. Daca as pune poza cu tot salariul ala face infarct naibii

Va doresc o zi frumoasa, trebuie sa si muncesc

Comment

• Ma afectat nivelul tarii asteia, cu mult inainte sa existe Logan Club. Delirezi.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              Din spusele celor care au locuit si in America (zona Texas), apoi Canada si la final Europa (Austria), cel mai ok este Europa. mult mai civilizat decat "dincolo". Evident si mai civilizat decat la noi. Cei doi lucreaza pentru Nato, si sunt chiar foarte dezamagagiti de SUA. De Canada au zis doar ca e cam "pustie" si e mai inapoiata decat Europa cu destul de mult.

spaga exista. incearca doar sa te imbolnavesti de ceva serios.
                              Mai stiu eu inadaptati d-astia de vorbesc sa nu adoarma, de alte tari, mai ales ca neputand fura nimic sau da pe dupa colt, logic ca sunt muritori de foame. Acolo se munceste, nu se freaca menta. Apoi, mai e o categorie care vorbeste sa nu adoarma: aia care se multumesc cu nimic si-si recunosc tacit, indirect, ca nu sunt capabili de mai mult, asa ca au nevoie vesnica de auto afirmatii de genul "E mai nasol acolo, decat aici, sunt in Europa", dar nu sunt capabili de obiectivism la gandul ca si in Europa exista tari din lumea a 3-a si ei traiesc in ele si nici nu vor mai mult, pentru ca nu pot, pentru ca nu au ambitie...si asa rade ciob de oala sparta.
                              Lasa-i pe altii ce spun, care e om cu capul pe umeri si TREZIT la realitate stie foarte bine diferentele. In afara de 2-3 tari si cateva orase, toate numarate pe degete, Europa e praf si pulbere din toate punctele de vedere...sau poate te imbie ideea ca esti european si ca locuiesti la cateva mii de kilometri distanta, in orice directie, de cateva pete de civilizatie, in timp ce inhalezi praful si aluneci pe strada, pe rahatul de caine sau cand pici intr-un canal al carui capac a fost furat.

A te complace intr-un rahat, nu e acelasi lucru cu a fi patriot, oricat s-ar screme unii sa creada.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In Buzau nu sunt caini, ei au alte privilegii acolo, langa ciulinii Baraganului. Alte salarii, alte spitale, e provincie nemteasca Buzaul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google