Tu Esti Mandru Ca Esti Roman?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geoana,maine seara!Sau tu,daca eu si Seba facem o alianta impotriva ta!O sa te intreb daca te-a batut vantu' aseara!!!
    Dincolo de gluma,Seba are o calitate:dialogheaza.Uneori pe langa,ca si mine.E la fel de foc de paie ,ca si mine,nu e chiar atat de capos insa!O sa razi,sulfuricule,dar daca mama lui Basescu a botezat-o pe mama(fara gluma),cred ca de acolo mi se trage!Bine,Base stie despre mine exact cam cat stie si de tine ,de exemplu,nu asta am vrut sa spun ci doar ca am posibile circumstante atenuante!
    Raman la fel de bucuros de a ma fi nascut in Romania,roman.Nu mi-e rusine cu asta.Cata energie am consumat pentru a enunta asta!De acea risipa de energie mi-e rusine.In nici un caz nu dispretuiesc pe altii de alta natie,dar le voi raspunde cu "mars!"celor care aduc jigniri poporului din care cu bucurie fac parte.Fiecare sa-si vada propriile defecte,nu sa judece pe altii,si asta e valabil atat ca indivizi ,cat si ca natii.Asta-i tot.

Comment

• Oficial pot sa afirm cu mana pe inima ca ultimul tau post ma depaseste. Deci cum ar veni... sunt depasit de situatie...
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Da, esti oficial.Si cu mana pe inima..Hai pa acidule ca e tarziu.

Comment

• Uite cum puteti fi putin mandri ca sunteti oameni si apoi romani.Maine e ziua in care Iisus se naste.Nu e aniversare metro sau selgros,nu se dau bonusuri nicaieri,dar noi putem fi magi.Niste loganisti din Timisoara au reusit sa fie Mos Craciun.Si noi de ce nu am putea fi?Cu rugamintea catre administratori si moderatori,sa nu stearga postarea mea,va rog sa cititi o poveste:
          Un om de afaceri aflat în vacanţă se plimba într-o zi pe o plajă.

Pe plajă erau multe steluţe de mare, aduse de val.

Observă un băieţel care aduna fiecare steluţă şi o arunca înapoi în apă.

Vrând să-i dea o lecţie de viaţă, omul de afaceri se apropie de băieţel şi îi spuse:

- M-am uitat la tine văzând ce faci şi mi-am dat seama că ai o inimă bună şi că le vrei binele. Însă îţi dai seama câte plaje sunt pe aici? Şi câte steluţe de mare mor în fiecare zi pe ele? Nu crezi că ar fi mai bine să faci altceva în timpul pe care îl pierzi salvându-le? Crezi că, salvând câteva steluţe de mare, contează?

Băiatul se uită la el, se aplecă şi luă o steluţă de mare pe care o aruncă în ocean, şi-i spuse:

- Pentru asta contează.

In spiritul Craciunului,pe care vi-l doresc cat mai fericit alaturi de familie va invit sa aflati despre cum puteti arunca o steluta in mare:

Si acolo veti gasi povesti minunate.Craciun minunat tuturor celor care au fericirea de a fi sanatosi!

Comment

• eu unul nu sunt neapărat mândru că sunt român..cred că e o chestie din exterior,cineva vrea să ne distrugă,ca popor..de aceea li s-a dat drumul țiganilor,țăranilor prin europa să ne facă de râs..în general,românii adevărați,patrioți,cu bun simț și ceva cultură,nu pleacă din țară,ci doar aventurierii,hoții,inculții..de aceea avem imaginea aceasta proastă peste hotare,mai ales că denumirea de rrom se confundă cu cea de român.

Comment

• Io sunt cel mai mandru ca-s roman! (asta-i pt Darkside )

Daca cineva a furat pana cum si ne-a stors, curand se va strange cureaua, sper!

Mandru-s!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Cureaua se strange...mondial vorbind
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu poti fi mandru (sau rusinat) de o calitate pe care n-ai obtinut-o prin merit sau prin optiune.

"Mandria de a fi roman"

eseu de Andrei Plesu
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Cureaua se strange...mondial vorbind
                    ho, ho...si inca cum... eu astept sa se sparga bubele si plec in congo. acolo imi trag o coliba din frunze, ma pis cu fenta pe cnn, fmi, ibm, goagal, bmw, standards and poors, enel, londra, loyds, bamboo, disoland, etc...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ne intoarcem la origini?! este ciudat, aud asta la tot mai multi oameni...oameni care chiar simt asta si nu o spun sa se afle in treaba!

si da, sunt mandru ca sunt roman, ce conteaza ca fac 10 ore pana la cluj

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                        ho, ho...si inca cum... eu astept sa se sparga bubele si plec in congo. acolo imi trag o coliba din frunze, ma pis cu fenta pe cnn, fmi, ibm, goagal, bmw, standards and poors, enel, londra, loyds, bamboo, disoland, etc...
                        sa ma anunti ca si eu vreau sa plec.ma gandeam in Australia prin salbaticie pe unde au astia crocobauri.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• australia e si va mai fi sub influenta uk. deci globalizare. africa nu e luata serios in calcule, ma gandesc ca e inca usor "libera" de interese sau, ma rog, gasesti mai usor zone izolate unde sa poti trai relaxat, fara griji. pana la urma conteaza sa nu ai griji, nu sa conduci un logan in rate si sa platesti o viata un apartament intr-un bloc de rahat, vechi de pe vremea lui zamolxes.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                            Io sunt cel mai mandru ca-s roman! (asta-i pt Darkside )

Daca cineva a furat pana cum si ne-a stors, curand se va strange cureaua, sper!

Mandru-s!
                            Romanul sta pe o gramada de rahat si asteapta sa faca oul de aur!

Vezi ca in speranta aia te apuca batranetea.

PS: Cu putin noroc, in maxim un an iti trimit salutari (Greetings) de pe o plaja din Miami!
                            Last edited by darksid3; 10 August 2011, 00:26.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• te dai cu bilderbergii, mah?
                              in afara de chestiuni legate de familie, nimic nu m-ar convinge sa ma duc in americania.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                                Un duhovnic roman renumit spunea ca pentru cei care nu-si iubesc tara exista un singur cuvant:mars!
                                Romania nu inseamna Basescu ,cocalari sau altceva.Pentru mine,eu sunt Romania cand plec afara,eu sunt Romania si cand sunt aici.Eu,romanul ala sarac,si mandru ca sunt roman,am flori si in fata curtii,si in spatele ei,nu buruieni,si de doua trei ori pe saptamana sau mai des,adun si hartiile aruncate de altii sau aduse de vant,in jurul curtii,si nu-mi vand nici mosia(4000 mp)din camp,pentru ca e bucata mea de Romanie,care,ia ghici,e cultivata an de an.Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut aici,nu in Austria care a furat si inca fura ,legal,evident,tot ce e bun pe aici.Petrom-ul l-au luat cu smacherii,dar nu sunt vinovati numai romanii ca au primit,ei,cei civilizati,au stiut sa faca oferte,ca sunt afaceristi cinstiti.La fel si BCR-ul,si alte banci,aici au practici deloc civilizate pe care nu le aplica si la ei.Nemti?Cand romanii fac cele mai grele si prost-platite munci,e gut,altfel suntem tigani.Mi-e greata de occidentul care ne-a vandut rusilor ca sa le fie bine,si dupa ce a fost distrusa elita Romaniei,si inlocuita cu un soi de libarci,acum se dau profesori de educatie si de morala.Sunt mandru ca sunt roman pentru ca am in neamul meu niste martiri care au murit in chinuri ca eu sa raman roman si sa nu ma transform intr-o libarca.Pentru Base si politicieni si pentru aia care se cred atat de destepti incat nu-i merita Romania am un singur cuvant,acelasi:MARS!
                                Exista in Romania ceva extrem de pretios,si pentru care au murit toti cei care sunt in cartile de istorie ,istoria de pana in 1945:ortodoxia.Daca Stefan sau Mihai sau altii ca ei vroiau,se puteau alia cu turcii si se duceau pana la Paris,si acum aveam pasalacul Loarei de jos acolo,dar eram musulmani.Civilizatii stateau si minteau,ca si acum.Diferenta e ca acum conducatorii sunt libarci,isi vand credinta,isi vand tara,vand tot.Si vin unii care sunt slabi si zic:mi-e rusine ca sunt roman pentru ca nu sunt tratat ca om.Sau ca aici sunt multi needucati.Pai sunt,dar de ce nu faceti aici ceea ce trebuie facut?E mizerie?Curata.E galagie?Fa liniste.Vreti sa fiti ca nemtii,pai nu veti reusi decat o fortare de a fi ceva ce nu ati fost niciodata,si acolo o sa fiti niste strutocamile care se casatoresc cu romance,si care crapa de dorul de iarba de acasa,chiar daca aia s-a uscat intre timp ca nu a avut cine sa o ude. .Hehei,nemtii,ce masini fac nemtii...Da,cunoastem,masini de omorat,de distrus,si sunt asa de mandri de ei ca nu vad cine le face cele mai grele munci.Se canta ceva uimitor duminica,ceva din psalmi:"Unii se lauda cu caii lor,altii cu carutele lor,iar noi ne laudam cu Domnul Dumnezeul nostru".Aici a fost si este inca teren de lupta intre puteri,mai mult sau mai putin.Cozi de topor au fost,sunt si vor mai fi,dar nu ei sunt Romania.Romania,si orice alta tara e constituita din cei care sunt gata sa moara pentru ea.Care va simtiti in stare,ma bucur ca sunteti romani,care nu...mars!Cu tot respectul,ceilalti sunteti cetateni ai UE dar romani nu sunteti.Poate o sa par extremist,sau nepoliticos,dar nu e asa,toate tarile ,inclusiv alea occidentale,au programe scolare de educatie in spriritul patriotismului,dar aici,cand toata elita a fost tocata sau saracita,cine vreti sa aiba forta morala si financiara sa faca asa ceva,cand toata mass-media e sub patronaj strain?Civilizatia si bunul simt nu tin de politica.Iar cei care ar putea sa faca ceva ori pleaca ,asa ca lasii,ori devin si ei libarci,ca e mult mai usor asa.Asa ca hai gutute-n tag,domnule care mori de rusine ca esti roman.
                                foarte adevărat,și frumos spus.și eu sunt mândru că sunt român,și că n-am plecat din țară,și nici n-am de gând.probabil din patriotism,dar sincer nu pot sta mai mult de2-3 zile în altă țară..mi se face dor de țară,mă simt stingher...cei care au plecat cu siguranță sunt morți pe dinăuntru,sau sunt lipsiți de suflet/sentimente/trăiri.
                                și totuși,regret că nu sunt ardelean...deși sunt născut în prahova,mă simt mai apropiat de plaiurile ardelenești
                                și vă rog,nu mă înjurați/criticați/urâți pentru faptul că-mi iubesc țara și nu o denigrez ca prostul cu replici de genul România e nașpa,Austria rullz.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google