DACIA 1100 concept car by Renault

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DACIA 1100 concept car by Renault

viitorul suna bine

"Vooropgesteld: deze plaatjes zijn niet afkomstig van Dacia en dus niet echt. Via foto-uitwisseldienst Flickr heeft ‘Iron Knight’ deze modelstudie gepubliceerd, en hij (of zij) maakte er zelfs nog een paar meer. Maar vooral deze retro-versie à la de Fiat 500 van het allereerste Dacia-model uit 1969 trok de nodige aandacht. Niet zo vreemd, want het bevat een aantal typische Dacia-stijlkenmerken waardoor deze, in de computer gebouwde tekening, bedriegelijk echt lijkt.De ventilatieroosters in het interieur, de luchtinlaat, de mistlampen, de wielkasten: het zou zó een echte Dacia kunnen zijn. Helaas..! Maar wellicht brengt het onze vrienden in het Roemeense Pitesti op een idee. Ze lezen hier immers wél mee…" pentu cinoscatorii de olandeza
    Attached Files
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

logan in 2010??
    Attached Files
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

Poti sa ne dai si sursa de unde ai cules datele?

Comment

semana cu un copil facut cu ocazia unui incest intre bunica 1100 si unchiul megane... macar de-ar iesi copilul viu si sanatos, dar mi-e c-o sa fie un fel de avorton, ca si meceveu' ce se vroia steppe, ligheanu x90, golan suv ...
        pan' nu-l vad, eu nu-i cred. de prea multe ori, conceptele nu seamana cu productia de serie. exceptie ferrari, dar aia-i altceva.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Sp!ke
          Poti sa ne dai si sursa de unde ai cules datele?
          www.autoplus.fr sau www.dacialoganmcv.nl
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

Niste proiecte care nu o sa iasa niciodata pe piata, sau cel putin nu in fabricatie de serie.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sunt dati naibii olandezii astia. Imi place ca au grija si actualizeaza mereu site-ul asta.

Comment

Fantezii al vre-unui pasionat de Dacia. Daca era concept car nu cred ca le scapa printre degete asa usor Renault-ul, ma gandesc numai la faptul ca exista chinezi in Asia si pana sa scoata Renault-ul concept car-ul pe piata, in China se produce deja masina (vezi bmv x5 made in china, toyota aygo s.a.)

Comment

eh....poate e vreun concept car )
                  Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

abureala....nu o sa iasa niciodata asa ceva...e prea spatiala masina...nu cred ca vor scoate serie cu 1100 de mai sus...prea frumos ca sa fie adevarat
                    0.9 tce SL plus

Comment

pe situl ala olandez zicea ceva de Centrul de piese de schimb stiie cineva la ce se refereau? si cutiile alea 2 din spate de la MCV cine ne traduce

sigpic

Comment

i-mi place doar fata masinii...bordul e nasol tare

Comment

bordul seamana cu cel de la 1100 cel vechi
                          Captain of the black pearl

Comment

Centrul ala de piese s-a deschis de curand in Romania si e doar un depozit, nu se poate cumpara de acolo.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

No coment, mai atasez ai eu ceva, intr-o forma sau alta ....
                              Attached Files
                              Last edited by mdi_pro; 5 December 2007, 22:05.
                              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google