eu zic ca ptr buba aia iti trebe si o capota si o bara... lasa man bine ca esti intreg fieru se indreapta...
Ce va aduce Mos Nicolae?
Collapse
X
-
vezi spike daca nu ai fost cuminte normal ca nu ai primit nimic , spre deosebire de loganasul tau care a fost cuminte P:P
oricum vine o vreme cand tre sa facem pe mos nicolae si nu se mai primesc cadouri P:P baiatul tau ce a primit???
sigpic
Comment
-
mie mi-a adus un rahat... n-am fost cuminte...ba, mint: am primit ciocolata de la mama-mea si-un deodorant de la cucoana la masina nici macar benzina n-a adus. dar mi-a zis mosul ca revine pe 12, in ziua de salariuDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
la mine a inceput in forta:
mona : puiu
mona : daca primesc prima mare
mona : ai 100 euro tu
mona : sa faci ce vrei cu ei
CRiS : dijaba, a trecut intilnirea brasov
mona : pai numa asta iti trebuie?
CRiS : nu
CRiS : deseara aranjezi maimuta
CRiS : tre sarbatorit
mona : stai ca inca nu am luat prima...nu stiu cit e
mona : dupa ce iau sarbatorim
si inca astept ...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Si ce faci cu ei? Pui eleron la Logan?
Comment
-
Originally posted by crististreuleala mine a inceput in forta:
mona : puiu
mona : daca primesc prima mare
mona : ai 100 euro tu
mona : sa faci ce vrei cu ei
CRiS : dijaba, a trecut intilnirea brasov
mona : pai numa asta iti trebuie?
CRiS : nu
CRiS : deseara aranjezi maimuta
CRiS : tre sarbatorit
mona : stai ca inca nu am luat prima...nu stiu cit e
mona : dupa ce iau sarbatorim
si inca astept ...
Ea : nu mai avem bani ,tu nu vezi cat am cheltuit ,hahaha , mai glumesc si eu sa-mi mearga bine ,dar din gluma spui adevarul"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
offtopic:ma asteptam sa vad reactiile voastre
@andrei: as vrea io... chiar si ea ar vrea un eleron :d
@SoNyKeL @BRUTUSANF: e si voi amu, n-am pus si restu' convorbirii care a urmat :p. stie ca numa o amenint , cu pruncu prin casa nu mai avem spatiu si intimitate. ne descarcam pe unde apucam... nu demult ne-am trezit ca intra in camera, s-a dezbracat si a sarit si peste mine .. de atunci gata , ramine copilu cu sechele
ontopic: eu inca sper la acea prima... si eaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment