Ce va aduce Mos Nicolae?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi a venit Mosu din nou cu un lcd LG de 19"
    ce cuminte am fost ca nici mie nu imi vine sa cred)
    Captain of the black pearl

Comment

La mine a venit cu un dvd de masina si vreau ca mos`craciun sa puna pe masina un set de angel`ice cu xenon )
      Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

daca il vedeti pe mosu, rugati-l sa-mi trimita inca 20cm cablu in plus pentru sursa.
        de 2 luni am sursa arsa la comp. un preten m-a cadorisit cu enermax 600w si din pacate are firele cu 20cm mai scurte, nu ajunge alimentarea suplimentara la procesor
        Attached Files
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pai de ce nu prelungesti cablurile ca vad un pistol de lipit pe acolo tai de la aia veche si le lipesti la cea noua,iar la lipituri pui varnish termocontractant(dai cu flacara de la bricheta si se strange pe cablu si lipitura)
          Captain of the black pearl

Comment

daia era pistolu de lipit acolo, n-am putut sa dezlipesc toate firele, ma refer la cele negre, asa ca am decupat din placa de textolit ca sa lucrez mai usor. am nevoie de un pistol de lipit mai puternic.
            un impediment ar mai fi cei trei ani garantie pe noua sursa ... asa ca eu inca sper sa vina prima de craciun, sa descopere matusa "tamara" ca ma iubeste si sa doneze bani de una noua ... si sa o vind pe asta.
            toti prietenii mi-au zis: carcasa enermax blue viper ti-a trebuit :p
            Attached Files
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cristi esti offtopic rau de tot...)...hihihi

stiu, rog un moderator sa ma penalizeze. sau un loganist care citeste sa-mi dea negative :d

Last edited by crististreulea; 8 December 2007, 21:45.
              sigpic

Comment

sai dea repede cineva warn lu cristi ptr off topic )

sigpic

Comment

@sonikel:i`am dat eu
                  Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

eu m-am hotarat ce vreau de la moscraciun

sau macar

sigpic

Comment

sonykel ce adevarat e primul da si pretul cred ca e cateva mii de euro si al doilea pare interesant cel putin volanul cu schimbatorul ala de viteze.

Comment

Primu e chir misto. Al doilea.. parca zici ca e volan din acela din Selgros.
                        Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

On topic dupa un an
                          Sa va aduca Mosu Nicolae tot ce va doriti(chiar daca nu v-ati curatit cizmele ,ghetele,bocancii,pantofii,adidasii,tenisii,sandal ele,papucii...La ciorapi ar cam fi cazul sa fie curati).
                          Si La multi ani! De Mos Nicolae pentru toti.Sarbatoritii avem topic...Uram acolo!
                          Last edited by viorelu; 6 December 2008, 01:49.

Comment

Mie imi aduce mos Nicolae un Logan nah, dimineata la ora 11 iau Loganelul

Toaaaaaaaata ziulica ma voi plimba

Oare incape in bocanci?

Comment

Daca-s bocanci lu godzila , sigur incape...
                              Eu am primit de la toata lumea cate un bat(nuia de lemn) si la cati ``amici`` am cred ca-mi fac fabrica de mobila

sigpic

Comment

Mosul ma uraste, si eu pe el...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google