;)) la mine vine mosu dupa teze cu marile cadouri ;) pana acu a adus niste dulciuri .. ;)
Ce va aduce Mos Nicolae?
Collapse
X
-
Eu am primit de la mama o sapca de iarna,de la sormea o lada care se strange si o tin in portbagaj si pun tot felul de chestii in ea,ca sa nu stea aruncate aiurea(eu i-am cerut sa-mi ia lada:P),si de la prietena mea un ambi pur pentru masina,si cam atat,cam putine dar.....Sarac mosu....Criza economicaLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Un ou
La mine Mosu' a venit cu un ou (Kinder,,,) si cu vorba de a-mi fi noul an cum e acel ou,,,cu surprize multe si placute
Important e sa fim sanatosi, oameni Buni si sa nu uitam de cele Bune de langa noi (prea des ne dorim stelele de pe cer )Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Sa o luam in ordine :
1. Puisorul (masina) - eleron ( 120 ron + 20 ron vopseaua = 140 RON )
2. Eu - Ab Rocket ( ma vrea nevasta fatal si a vorbit cu moshu, ala a
ascultat-o si m-a pus la abdomene = 300 RON )
3. EA - Coco Chanel No.5 ( nu mai scriu pretul ca iar ma apuca oftica, masina
nu are in continuare arcuri sport, dar ce sa-i faci, mosul e mos si i-a
cerut si i-a si adus ei in valoare mai mare decat eu si masina la un
loc ... )
Comment
-
SINCER ! Si eu le-as zice pa la toti mosii, valentinii sau mai stiu eu ce ... Dar macar de cateva ori pe an trebuie sa le dam macar un mic semn celor de langa noi, fie el cat de mic. Dar la mine anul asta a sarit calul, o vorba in vant aruncata atunci cand am vazut reclama la tv si m-a busit pacostea. Asta e, ma apuc de abdomene . Oricum, era cazul sa ma apuc de ele, dar e vina ei, gateste bine si cred ca s-a simtit vinovata .
Comment
-
Eu m-am "pricopsit" cu o pisica pe care a gasit-o fiica-mea intr-un copac la tara...Un pui mic si slab,insetat si infometat si...Am cedat la rugamintile fierbinti ale copilului care-mi repeta intr-una ca pisica este cadoul nostru de la Mos Niculae...Si uite asa ascult acum miorlaieli nocturne si caut prin toata casa "nevoile" matei...
Comment
-
Comment