Ce va aduce Mos Nicolae?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine a venit cu niste boxe blaupunkt de 16.5 pentru usile din fata si cateva dulciuri.

Comment

Uite un cadou potrivit pentru femei si militieni:http://www.220.ro/6KIEyg7Wme/Masina-...-Pt-Femei.html

Comment

La mine a venit si Mos Craciun si Mos Niculae ...2 in 1 anu asta...Am primit un golan facelift preference cu dulciuri in portbagaj si o nuia pe scaunul soferului :->
        Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

A venit Mosu' cu un tratamen de motor Dura Lube
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

La mine a adus o minune:a spalat nevasta-mea masina!!!

Comment

Mie si la remorca mea nea adus un LCD +home de la lg .(cred ca a fost mos nicolae,craciun si mos gerila deci 3 in 2).

Comment

,,,

Originally posted by Hellman View Post
                la me a venit mosu cu o tragere pe dreapta de catre politie si cu perchezitia masinii
                dar cu ce ocazie??,,scuze ca sunt bagaret,,,dar am si io o disputa cu politia

nu mai folosi limbaj mirc "k" "yo" "sh" "tz"
                Last edited by crististreulea; 9 December 2008, 00:25.
                BC-69-PAD,,,va saluta
                sigpic

Comment

Mos Nicolae pregateste 9 cp in plus si 15 nm. Sper sa fie gata pana la sfarsitul saptamanii.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Mosul asta Nicolae merge cu, cai deci...Ca stiu ca Mos Craciun umbla cu reni
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

La cat s-au ieftinit carburantii in ultima vreme mi-a zis ca nu mai e profitabil cu renii, asa ca a trecut pe benzina ca e cea mai ieftina.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@dreamer4ever:arata fetitei tale cadoul tau de la mosul:un doberman,si rezolvi problema!

Comment

Eu mi-am lasat masina afara in curte .. In frig cu rezervorul deschis ca ma gandeam ca in loc de doua liniute la benzina am 10 sau macar 6-7-8 si cand ma duc si ma uit dupa ce inchid rezervorul mai aveam o liniuta,s-a folosit mos nicolae pana m-am trezit de ea
                          Its just a car ...

Comment

Eh..In sfarsit au venit mos nicolae si mos craciun si la golanelu` meu...A primit azi 20 si ceva de caluti si vre-o 50nm cuplu.Si ca sa fie cu noroc azi a implinit si 12000km.Yha...
                            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google