Toţi avem păsărici în cap
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostSi asta il "scoate" uneori.
Iar el...stie.
Originally posted by B997NDL View Postnu, porcaria aia cu Dog and Beth, vanatori de recompense.
580 de titluri pentru 40 de minute. un rahat.
am avut film de 90 de minute cu 700 de titluri...
Alex, cartingul nu e chiar ieftin, dar tatal tau o sa se bucure sa dea cei 1500lei din discutia de azi pe asa ceva.Last edited by Kojak; 24 November 2014, 22:15.
Comment
-
un titlu e ce vezi tu ca apare o data pe ecran. sunt titluri de un rand sau doua, in functie de cat e mult se vorbeste.
stie cineva cat mai e scoala de soferi ? ca se pregateste si fi-miu s-o faca la anu'. si vreau sa stiu cat de nasol va fi.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Poststie cineva cat mai e scoala de soferi ? ca se pregateste si fi-miu s-o faca la anu'. si vreau sa stiu cat de nasol va fi.
Examenu'-l poate da cu mine, nu beau decat Jidvei zilele astea.
fct. de masina, cica.
in jur de 10 meloane, cu tot cu fisa medicala si alte kkturi, cred.Last edited by Kojak; 24 November 2014, 22:29.
Comment
-
Mama a dat anu trecut pentru categoria B 14 milioane( cu toate taxele ). Acu poate s-o mai ieftinii.
App ieri am luat un set nou de proiectoare si au venit echipate cu becuri osram h16. Aveti idee ce culoare lumineaza?Ca nu am avut timp sa le montez si de abia in week-end o sa le montez.Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!
Comment
-
Originally posted by Alex Matei View PostMama a dat anu trecut pentru categoria B 14 milioane( cu toate taxele ). Acu poate s-o mai ieftinii.
App ieri am luat un set nou de proiectoare si au venit echipate cu becuri osram h16. Aveti idee ce culoare lumineaza?Ca nu am avut timp sa le montez si de abia in week-end o sa le montez.
poate h11, ca alea-s in proiectoare. vezi ce scrie pe prospect, ptr. detalii legate de nuanta.
chiar, exista h16?
Comment
Comment