Zilele trecute a fost cam racoare si am verificat caldura pe care o da Loganul (am eu o obsesie de cand am mers cu o Dacie iarna fara caldura) Mi-a placut, sper sa fie la fel si la iarna.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Povestea cu berlina si benzina: Acum cativa ani un tanar somer (eu) am plecat la Onesti in vizita la neamuri. La plecare unchiul meu mi-a bagat 20 de l de benzina bruta (lucra la Carom) pe care o foloseau la tratamentul cauciucului(cred). Si pentru ca era foarte proasta(cred ca avea cifra octanica 78) mi-a dat un "intaritor" - 500 ml (o chestie ce semana cu apa la culoare) tot de la ei. Mai oameni buni nu stiu ce porcarie mi-a dat unchiul asta ca fugea berlina de manca pamantul. Am venit numai cu 140 la ora si mai aveam pedala.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
...acum ceva timp ziceam pe aici pe forum cum ca am fost la mecanic iam facut daciei mele o ultima revizie la ``inimioara`` si-am zis ca va fi ultima oara cand voi mai trece pe la nea gigi mecanicu...
e uitati ca nemernica mea nu a vurt sa sa lase... va arat in poze ce am patit.
sigpic
Comment
-
si cind ma gindesc ca am mercedesul de 16 ani si inca are planetarele acolo. sint convins ca fostul proprietar nu a schimbat niciodata planetarele. si e de precizat ca are tractiune pe spate si masina are cam 5-600.000km
totusi, firma face diferenta!
am uitat sa ma laud: SINT MODERATOOOR! . asta cadou de ziua mea )
inca nu stiu ce poate face un moderator, dar o s ama dau pe brazda
la prima intilnire ud tot .Last edited by crististreulea; 15 September 2007, 23:37.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Daca nu te descurci cu functiile forumului poti sa-mi tirmiti un PM si iti spun cum se face.
Comment
-
Intamplare adevarata cu un papuc imprumutat cand ma intorceam de la Targoviste. Avea o defectiune la rezervor si nu puteam sa bag mai mult de jumate de rezervor, asa ca mergeam ce mergeam bagam benzina. Ajung la Buzau si nu bag benzina ca am calculat ca-mi ajunge pina la primul Peco din jud. Braila. Ajung la asta(la Brotacelu pentru cine stie) pe rosu si imi spun sec ca nu au benzina, plec mai departe, la urmatorul (Silistraru cam la 40 de km) nu aveau curent la pompe . Deja m-am speriat. Pana la urmatorul Peco (Lacu Sarat la 20 km )am mers cu 70 in spatele unul camion(mergeam la aspiratie) si am reusit sa ajung la urmatorul . Cred ca daca masuram scoteam consum record pentru papuc. Cand am intrebat daca au curent la pompe si benzina se uitau la mine ca la urs.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment