manevre politice ....la nivel planetar
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Andyno View PostChiar credeti ca preturile o sa ramana asa de la anul?!!
Comment
-
Vodafone vs Telekom: RUSINE Vodafone!
platesc abonament de 15 euro pt net mobil si primesc 3 gb in zone unde nu am acoperire.
Telekom ofera in 15 euro 13 gb (FARA contract) si are acoperire mult mai buna!
Cuie Vodafone!
Comment
-
Niciodata, preturile nu vor mai da in jos, acum or sa faca si ei mai mult profit, trag si ei cat pot de mult. Taxi-ul in Bucuresti este ieftin, cel mai mic din tara, majoritatea merg pe gaz, care are un pret constant. Aproximativ 3 ron/l. Ar fi bine sa se mai ieftineasca transportul cu autocarul. De exemplu, la actualul pret Bucuresti - Piatra, un drum dus-intors costa 50 lei. Eu daca merg cu masina singur un drum dus-intors ma costa 70 ron. Deja de la 2 persoane este mult mai ieftin sa mergi cu masina.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDeja petrolul e ieftin tare, se tot descopera rezerve peste tot, o fi petrolul resursa limitata dar se pare ca e in cantitate mai mare decat se estima.
S-apuc si eu iarasi zilele cand alimentam cu 1.5 lei per litru.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostVodafone vs Telekom: RUSINE Vodafone!
platesc abonament de 15 euro pt net mobil si primesc 3 gb in zone unde nu am acoperire.
Telekom ofera in 15 euro 13 gb (FARA contract) si are acoperire mult mai buna!
Cuie Vodafone!
si 4 euro, daca faci doua abonamente pe aceeasi adresa,
Comment
-
Am si de la Digi, insa n-au acoperire unde am eu nevoie.
Am vrut de la Vodafone servicii pe masura platilor pe care le fac! Insa, nuisti cum sunt, ii doare-n cot...
I-am sunat si i-am intrebat: "Aaaa, pai sa vedeti ca in acea zona e pe ma-sa si tac-su" "Va facem si noi acelasi tip de oferta ca si Telekom" Bla bla bla.
Comment
-
La Telekom tot ca din butoi se aude cand vorbesti la telefon?
digi foloseste releele vodafone.
In Nevada, unde nu este benzina cea mai ieftina din SUA, un galon de Shell V Power (asta e cea mai scumpa) a ajuns la 2.8 dolari, aseara. Acum o saptamana alimentasem cu 3.1
Cica in Venezuela e ieftina tare benzina, dar nu stiu cine ar vrea sa traiasca acolo doar pentru benzina.Last edited by mr.K; 22 December 2014, 23:14.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDigi Mobil e in urma rau de tot, semnal ciuciu, degeaba e ieftin ceva daca e semiinutil. Internetul mobil e si ala o gogorita marca Digi, daca parasesti orasul.
atata timp cat petreci 99,9% din timp in bucuresti, ca mine si ca muti altii, ai si semnal si net.
Comment
Comment