If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ia pune-i arcuri H&R si o sa vezi ca nu mai decolezi deloc.
a mea sta foarte bine "pe picioare" la 150. ca-ti ia maimult timp sa ajungi acolo, e partea a doua.
eu am terminat pe la 2, la carciuma din colt, la miraj.
au si lautari... urlam ca sa ne intelegem cat de cat.
mai intervenea si factorul "surzenie alcoolica".
am fost cu baietii mei, carora fi-miu le zicea, cand era mai mic, "echipa de studiu".
Last edited by B997NDL; 16 January 2015, 14:11.
Reason: Automerged Doublepost
Are dreptate ndl, se schimba treaba cu arcuri. Cu cele stock imi era teama pe la 140, masina parca plutea. Cu eibach am ajuns la 170 iar masina era destul de stabila.
ÃŽn anii 90, China a primit mai multe sisteme de rachete antiaeriene rusești S-300. Apoi le-a copiat lansand pe piata rachetele HQ-9 cu denumirea comerciala FD-2000. Un contract pentru achiziționarea acestor rachete a fost semnat în 2013 cu Turcia. Dar Ankara fiind membru NATO, autorităților le-a venit repede mintea la cap și au reziliat contractul.
Acum, China vrea să cumpere S-400.
Eu n-as lansa vreo racheta copiata de chineJI, daca au omis sa copie tot si bubuie la plecare in loc sa bubuie la sosire?
deja Putin le a dat unda verde chineJilor ca sa le mai taie macaroana americanilor:
"In March 2014, it was announced that Russian President Vladimir Putin gave authorization to sell the S-400 system to the People's Republic of China.[76] If China should acquire the S-400, reported to initially consist of six batteries, it would seriously complicate efforts by American and neighboring countries to oppose Chinese territorial expansions. "
tu crezi ca au rezolvat problema cu cateva rachete anti-avion. ?!
in primul rand, chinezii ar muri de foame fara americani. pe ei se bazeaza economia lor. europenii nu prea sunt dispusi sa cumpere marfa chinezeasca si nici sa le dea de lucru. nu prea vezi firme europene cu "made in china", in afara de adidas. restul se fac in CE (polonia, ungaria, romania) sau prin turcia.
nemaivorbind ca, daca declara sua embargou pt china, se va alinia si europa.
rusii deja sunt in kk pe plan intern.
Se face de la 0, nea' Kojak . Si culmea, instalatorii astia din zona mea , ori stiu ca am bani (informatie eronata), ori ma cred nebun (prea posibil), ca imi dau niste estimari de ma doare mintea.
Bre, nea' Kojak, eu janes romanes de cand ma stiu ) Deci nu mi-e teama de nimic. Da' astia parca si-au pierdut mintile. E o baie "minimalista", strictul necesar, ca doar nu investesc o avere intr-un oras fara viitor. Oricum, o sa analizez problema, ca asa nu se poate...) capisci? )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment