in franta oricum se dau reduceri si scutiri de impozite, nu alocatia e grosul de cash. impozitul ala care scade incepand cu al 2lea plod, la al 3lea mai scade iar si tot asa...
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
in franta oricum se dau reduceri si scutiri de impozite,
Prima zi de scoala in Franta, invatatoarea striga catalogul:
-“Mustapha El Ekhzeri”
-“Prezent”
-“Achmed El Cabul”
-“Prezent”
-“Kadir Sel Ohlmi”
-“Prezent”
-“Mohammed Endahrha”
-“Prezent”
-“Chanhira Amarttayaku”
-“Prezent”
-“Ala In Ben Oit”
Liniste….
-“Ala In Ben Oit”
Clasa ramine in liniste totala…,
– Pentru ultima data: “Ala In Ben Oit”.
Dintr-o data se ridica un elev din ultima banca si ii spune invatatoarei:
– Eu sunt, doar ca se pronunta “Alain Benoit”.
Comment
-
Noi ne gandeam sa punem alocatia copilului pe un card separat, sa se adune in 10 ani macar de o poseta de firma cand va fi mai mare si tocmai ce a aparut acum cateva zile scandal la tv, cum ca au impozitat prostii din greseala alocatiileUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostSi daca dincolo alocatia e peste 100E, la noi e mult 85 de... Lei....?
Mai ales ca-i ajutor pt aia care stau oricum pe carca celor ce lucreaza... Ca cine lucreaza de ii sar ochii de cap, nu-l intereseaza de cei 42, acum 85 lei. Pt copilul sau are! Si daca n-are, isi f*te zilele sa faca.
In schimbi, leprele care stau cu mana intinsa sa primeasca pomeni sunt cele mai fericite...
Comment
-
Pai tocmai de asta cred ca le-a si marit pt ca daca nu ma insel parca ziceau ca din 42 de lei trebuiau sa plateasca nu stiu cat iar din aia 42 de lei mai ramaneau cu 3 lei. Eu unu am avut norocu sa nu mi-o impozite,insa pe verisoara mea(copil de 7 ani,care in 2012 avea 4 ani) a "taxat-o" cu 460 RON,pe motivul "venituri din vanzari diverse"... Niste scarbe domle...Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!
Comment
-
Chestia ca din 42 de lei au ramas cu 3 lei am vazut-o la stiri pe PRO TV. Acu na..nush daca o fi adevarata....Am vazut ca s-au modificat si RCA-urile mai nou. Doar ca mi se pare o prostie faza cu trecutul a 3 nume pe talon. Ori nu am inteles eu bine )Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!
Comment
Comment