de la o varsta nu mai ai somn
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nea' Kojak, haide bre la o bere, ca ie vineri si pupezele-s insetate ) Azi o dam pe Aiud, ca-i aproape si casuca )
Niki - daca tot se dau moderatorii "impartiali", sa fie cu toata lumea ) ca eu mi-am luat warn pt o expresie care la altii a trecut ca buna ziua ) Da' aici dau totul pe seama razbunarii celor cu putere..fiecare cum poate.
Comment
-
Originally posted by 30_VLD View PostAzi o dam pe Aiud, ca-i aproape si casuca )
Originally posted by 30_VLD View PostNiki - daca tot se dau moderatorii "impartiali", sa fie cu toata lumea ) ca eu mi-am luat warn pt o expresie care la altii a trecut ca buna ziua ) Da' aici dau totul pe seama razbunarii celor cu putere..fiecare cum poate.
chiar si io, daca-ti vine sa crezi
diferenta e ca nu ma vaicaresc ptr. ca sunt constient ca n-am furat-o degeaba...ar fi si culmea
Zoe, fii barbata!
daca baEtii astia moderatori ar aplica la sanje litera regulamentului, juma' de forum ar zbura.
Comment
-
Nikolas, asta e altu', da' l-a dat nea moderatoru' sa imi aminteasca cine-i seful )Sau n-a vazut ca un alt interlocutor a folosit tot expresia aia...sau m-a dat exemplu. ) Asa, ca si chestie, ati pus regulamentul ala al forumului mai mult ca o formalitate. ) Zic doar..
Nea' Kojak, hai cu rapidu..sau cum le zice acu' trenurilor astea? ) Daca o comitem zdravan ne dau aia si cazare )
Comment
-
bre, las-o jos cu moderatorii, chiar sunt baEti ok, nu mai starni inutil.
rapiduletu, nu rapidu.
vin cu cursa bre, aia de facea 1 ora de la razboieni pana-n oras, pe drumu' ala rupt cum nu vazusem in viata mea, cratere de juma de metru ca pe luna. multi ani a fost asa, acum stiu ca e cat-de-cat ok.
Comment
-
Acu' au asfalt prima clasa. Mai ceva ca Orastie-Deva ) Bine, bre. Am incredere in matale, ca in ei ) Apropo, n-are nimeni un 2din cu navi de vanzare? ) Sa stiu, imi fac plinul la lighean sau adun banii la surdeu? Acu' nu le mai zice rapid si alte alea...express, sau nu stiu cum. Tre sa fac o tura cu trenu', zici ca mi-e dor.
Comment
-
am bagat drumuri cu trenu', cat n-ai tu km cu loganu'
asta pana prin 2000, de atunci nu mai stiu ce-nseamna chefereu.
oricum, n-am pierdut nimic la cat de varza se prezinta la ora actuala.
la unirea mai e halta sau au desfiintat-o si p-aia?Last edited by Kojak; 23 January 2015, 19:51.
Comment
-
-
Last edited by Kojak; 23 January 2015, 20:18.
Comment
Comment