poti sa ai un rezervor in portbagaj, cum e cel de gpl. mi-a venit o idee. imi pun unul casa ma intrebe mirati toti ca mi-am pus gpl la diesel, si eu sa le spun ca aia e rezerva mea.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ce dracu e de ras...un mos rupt in gura de beat (0.75 alcool la mie in aerul expirat) cu o dacie cu motor pa folie sparge-n doo parapetii...
daca era vreun pieton in zona parapetului...sau facea schmea peste vreo masina care circula corect.
norocu' lui ca era dacie si n-avea viteza.
Comment
-
Originally posted by ioneldoru View PostSa inteleg ca nu are nimeni habar de asa ceva?
Si apoi:
Suporturile montate pe carligul de remorcare sunt o modalitate comoda si sigura de a transporta bicicletele. In acest mod se pot transporta pana la patru biciclete.
Dar vezi sa se vada nr de inmatriculare (mai pui unul pe suport) si daca pui 3 biciclete sa nu astupe stopurile si semnalele (cum facuse un cretin cu un passat vazut in trafic).Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Pai uite, bicicleta mea, care nu e cine stie ce, pana in prezent costa 3500 lei, am amic care are bicla de 3000euro. Aparat foto la fel, obiective de peste 1000e bucata, si nu are masina
Eu daca vand bicla si rucsacul foto cu tot ce e in el, iau lejer un sh bun ptr orasUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment