mie mi se pare masochism sa mergi cu bicicleta, cand ai masina... si burta.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by B997NDL View Postmie mi se pare masochism sa mergi cu bicicleta, cand ai masina... si burta.
la 19 ani urcam pe moldoveanu s.m.d.
...everestu' l-am ratat, asa mi-au ramas bani de stergatoare alca
acu', intr-adevar, altfel sta treaba, din pacate.Last edited by Kojak; 26 February 2015, 18:29.
Comment
-
Noi la 14 ani fugeam sus pe tampa, sa fumam... Care ajungea primu avea o tigara in plus, aveam 4x4 permanent
Urcam pe partile cele mai scurte si abrupte... Sa nu ocolim mult
La 16 ani cu o bicla cu 6 viteze si frane in butuci, mergeam la antrenament cu 2 amici care aveau cursiere si erau inscriai la club de ciclism...
Acu stau ca mosii si povestesc ce faceam in tinerete...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
...la 14 ani, ce sa zic, cam tarziu v-ati luat.
io am inceput de pe la 12
apropos, cand am facut sinaia pe bicicleta, fumam de rupeam (uneori si 2 pachete pe zi)
m-am lasat cu adevarat cand m-am apucat de munte.
m-am lasat de munte da' de tzigari nu m-am mai reapucat.
Originally posted by B997NDL View Postmodovencele nu-ti mai placeau...
Comment
-
Comment
-
pe mine nu m-a vazut ca mergeam pe deal sau la pescuit.
iti raspund aici la postul de pe stergatoare, ca mi-a mai dat nenea Iancu un bici amical pe spate.
corect. sieg heil, sieg heil, dar vezi ca asta e inca imnul lor.
si eu am ramas prost cand am vazut.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Originally posted by Kojak View Post.
moldovencile-s mijto, gatesc bine si-s ordonate (printre altele )...cel putin alea cu care am umblat io.
Comment
Comment