Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mumuse,
Am înțeles, sevraju' e de vina.
Pai ce aștepți, a închis la nonstop? Sau vrei sa dai o tura pana-n Covasna după bere aia a ta, sighisor?
Originally posted by vitriol View PostNu-l stiu. Da un copy-paste aici.
Originally posted by vitriol View PostNu-l stiu. Da un copy-paste aici.
Comment
-
Iar imi dezvirgineaza unu seatu la mine pe thread...
Auzi la el, logan 0.9 e mai misto ca octavia, la 5000 a ramas prost ca la logan nu ii auzea motorul deloc... ))))))))
Luati popkorn...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postba n-ar fi rau sa ne fure maghiarii tara vreo 2-3 ani! o pun la punct si ne`o returneaza!
Nu ne fura nici pe tine, nici pe mine (Buc), în afară de Ardeal, Banat, Maramu' și poate ceva din Bucovina, la restu' ne-ar da cu skip.
Da' vorbim și noi sa facem trafic pe forum, pana la unguri, ne "fura" rușii, și astia "ne vor" cu totu', nu doar regiunile alea enumerate.Last edited by Kojak; 27 February 2015, 00:26.
Comment
-
Am si eu o intrebare.
Este legal sa folosesc casti Bluetooth atunci cand conduc ? va intreb pentru ca atunci cand ma va suna cineva sa nu-mi pun telefonul la ureche ci sa raspund practic prin aceste casti ? e doar o solutie temporara pana cand imi cumpar un car kit adecvat(de casetofonul cu Bluetooth incorporat momentan nu-l mai am pe masina).sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostAm si eu o intrebare.
Este legal sa folosesc casti Bluetooth atunci cand conduc ? va intreb pentru ca atunci cand ma va suna cineva sa nu-mi pun telefonul la ureche ci sa raspund practic prin aceste casti ? e doar o solutie temporara pana cand imi cumpar un car kit adecvat(de casetofonul cu Bluetooth incorporat momentan nu-l mai am pe masina).Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Prome, ai rezolvat-o cu Vico, cu update-ul ăla, se vede bine acum?
Sa-mi aduceți aminte, dacă câștig la loto, sa dau burta jos:
The Himex Experience Himalayan Experience is an exclusive travel platform, offering expedition, trekking and VIP guiding. Himalayan Experience offers world renowned guided mountaineering and trekking expeditions to Everest, Manaslu, Lobuche and Lhotse. It is one of the longest established expedition organisers in the Himalaya, with an enviable reputation for summit success
Comment
Comment