If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acu mai trebe sa iti trimit un kolbasz facut aici in Sacele de un vecin, lasat la camara 2-3 saptamani, pe urma mancat cu ceapa rosie zdobita si sarata, insotit de o lipie de saorma, incalzita 20 secunde la microunde, si la final un Csikisor
nici una nu e printre preferatele mele.
ce clase au pe etichete, cum stau cu acvaplanarea pa gat?
Decat Timisoreana/Ursus/Albacher/Bucegi si alte fantome...prea dulci, prea acre, prea ca la tara...
Eu unul prefer 2 Carlsberg decat 3 Ciuc, dar la nevoie, ma descurc fix cu ce am.
Odata ma duc la un vecin de la tara sa-mi dea un ciocan de 10kg, ca voiam sa pun un tablou pe perete . Ala avea un pet de Noroc. Ma serveste cu un pahar. De jena, m-am chinuit sa beau paharul. Cu noduri in gat, l-am terminat. Norocul meu ca erau 35 de grade afara.
Cojac...mi-a adus un amic aka client, om de inalta calitate... 12 bucse de Csiki! e pescar inrait si vine des prin balta! are si ceva casa de vacanta! deci m-am cam scos!
Da`... tu ce preferi bucicuresteanule?
Last edited by jonnie007; 3 March 2015, 00:16.
Reason: Automerged Doublepost
Ursus, timisoreana, bucegi, albacher nu cred ca e bere...e o cianura...noroc e detergent de parbriz! din astea` autohtone doar ciuc si silva sunt onorabile...insa nu exceleaza!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment