If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kaiser am beut, nu mi s-a parut deosebita...in schimb DAB, am beut in primii anii de dupa '89, cand bineinteles era importata si mi-a ramas in memoria papilelor gustative ca fiind o bere deosebita.
ce se gaseste acum la noi, nici macar n-am incercat, cum e?
asa e cu toate. nimic nu mai e bun fiindca ne-am obisnuit cu lucrurile de calitate, imbuibatilor. cand ai baut tu DAB in 89-90, rupeai gambrinus si rahova. ;i era normal sa ti se para vreun nectar. asa si cu tigarile.
@Kojak
da, alea cu pachet albastru cu alb, dar deja erau lux.
eu am crescut cu carpati, marasesti, nationale dintre cele fara filtru
si snagov, select, bucuresti, amiral...etc (romanesti) ds, arberia, apolonia (albania) double horses, ancient pocelain, ohmei, golden deer (china) bt (bulgaria), dintre cele cu filtru. iar dupa revolutie, vek si weekend - yugoslavia.
nu la varsta aia mah, eram inca chistoc
daca nu m-a lasat memoria, cred ca DAB am baut la banchetu' de absolvire al clasei a VIII-a, recte in '93...cand deja ma vedeam mare!
@Kojak
da, alea cu pachet albastru cu alb, dar deja erau lux.
erau deosebite, la vrmea aia fumam numa' premium, marlboro clasic rosu, lucky, rothmans, gaoaze blonde
ce daca le luam din obor sau europa si aveau uneori savoarea unei frunze de nuc uscate pe soba si rulara intr-un ziar scanteia, cu cerneala de-aia tipografica puturoasa , pachetu' trebuia afisat pe masa la bar / disco / terasa sa se vada firma..cam cum e acu' cu tilifoanele pixdoase
daca te afisai cu pachetu' de top sau snagoave (carpatino si marasesti nici nu intrau in discutie), gagica aia mijto pe care pusesesi ochii se combina cu ala caruia i se zarea in buzunaru' de la chept oleaca de rosu' de marlboro.
marlboro rosu era suprem, aveai intrare peste tot cu el.
de-aia zic, branu' ala, cand a aparut iti lasa o savoare atipica ptr. o fara filtru, nu ramanea cocleala aia in gura de parca-ti fatasera matzele-n gura, cum ramanea de la carpati sau marasesti.
si erau si ieftine pe deasupra, nu trebuia sa le postesc.
Aia facuta la ei...e alta poveste! e nuvela chiar!
Am prins si io vremuri in care pachetu` de tigari da` firma tinut pe masa...era aroganta! marlboro...kent lung...rothmans de ala lat...ehe... ce vreumuri!
mai bagam, ocazional ca erau scumpe, tigari de foi, luate dupa magheru, ca acolo erau dughene de-alea exotice cu zippoline, tigari fancy trabuce si alte nebunii de-astea.
erau tari ca dracu, te doborau in chept, mergeau pufaite ca trabucele king edward, da' aroma (era de mai multe feluri) aia facea toti banii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment