If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci o dusă si-o venită, fara muzee, monumente, eroi cazuti la datorie.
La ce mai pleci?
Da o fuga in Lefkada si vii odihnit si bronzat, plimbarica prin Europa te rupe cu oboseala.
Da o fuga in Lefkada si vii odihnit si bronzat, plimbarica prin Europa te rupe cu oboseala.
14 zile ptr. cate tari a enumerat jony ca vrea sa vada, sunt putine.
am mai zis, o sa fie un maraton, o sa fiti tot pe fuga si trageti doar bife.
aloca-ti 3 saptamani si 2000+ euro, ce s-o mai lungim atat.
obosit oricum o sa fii si dupa 2 si dupa 4 sapt. de exemplu...da' e o oboseala mijto, nu ca aia de munca (fi-mi-ar greata )
...si sa mananci la peco pe autobanda te costa cat la un local mediu de la noi.
pai de-aia zic, io unu' decat sa manac din punga, mai bine nu ma duc, sau ma duc sa fac o cura la amara si-o ard like a bo$
ba si 3 e ok in atatea zile...evident ca daca ne intinem la n tari...nu ne ajunge timpul nici pentru drum
da` daca ramane B, D, Nl, A si F nord si centru tot e ceva... la Franta si Germania e deranj ca sunt ditai` hectarele fara scandinavia, pensinsula iberica si cizma.
Belgia si Olanda sunt relativ "mici"...Austria e medie.
Da na...in drum spre...Berlin...par example...poti sa-ti faci drum prin Praga... o innadita d`asta
...si nu putini, deja sunt la a 2-a chiar a 3-a generatie.
Jermania s-a simtit vinovata dupa genocidul din WWII asa ca e printre tarile vest europene cu cei mai multi emigranti...si asta de mult timp, inainte sa ia romanasii si romulanii cu asalt Reichul
Nu prea are treaba cu shaorma pe care o stim noi din Romania. E altceva (nu neaparat in sensul bun, sau in sensul rau).
am mancat la ei. dupa mine e la fel. eu mai iau in militari de la derya kebab, care e turc si il stiu de cand era la intersectia timisoara cu brasov. nu stiu care de la care a luat reteta, cert e ca arabii au fost mult timp sub turci.
si gyrosul grecesc tot de la turci este.
normal ca mai exista diferente in functie de zona. nu e lipie, e pita greceasca.
la noi sarmalele se fac cu varza murata, la turci si la polonezi se fac cu varza dulce.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment