If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
d.p.m.d.v., zakynthos e sub kefalonia si lefkada. chestie de gust.
daca ne permitem zakynthos (care e mai scump decat lefkada), ne permitem si rodos si santorini si mykonos si poate si creta, desi deja cam joaca in alta liga si asta doar ptr ca in 7-8 zile nu poti vedea toata creta (cea mai mare i-la greceasca), e nevoie de un buget pe 14 zile...si nici asa nu e de ajuns.
nedeleule, lasa mah pozele cu zakynthos duap gugal...urc io imedat cateva din arhiva mea personala, pe topicu' cu gpl
ca sa zica iar ala ca am dat print screen la monitor
am fost in kefalonia si nu mi-a placut. am vorbit cu romani care regretau ca n-au mers in zakynthos.
mykonos nu ti-l permiti. ai fost ? eu am fost cu vasul de croaziera si au niste preturi de te ia capul. mai ales in vetia greceasca, sau cum ii spune.. in zakynthos am dat cam 900 pe 12 nopti cu mic dejun, in Tsilivi.
eu nu ma refeream strict la cazare, ca mai gasesti si 2-3 stele.
vorbeam de restaurante si alte cheltuieli.
plajele era mici si mi s-a parut mai sumbra. n-am stat mult. am fost in excursie cand stateam pe zakynthos. pestera aia inundata mi s-a parut aiurea.
in poze o mai scot ei, dar live...
de aia nici nu prea mai vreau sa merg pe niciunde. dupa ce ai fost in hawaii, tahiti, australia, bahamas....
cand am ajuns prima data pe insule (bahamas), fotografiam apa. nu peisajul. eram cu tenderul ca nu se putea acosta.
unde sa mai mergi sa ramai impresionat si sa-ti ramana in memorie ca atare ?! prefer litoralul nostru, dar nu ma lasa femeia.
plajele era mici si mi s-a parut mai sumbra. n-am stat mult. am fost in excursie cand stateam pe zakynthos.
aia-i! pai zi asa dom' sheff...normal, cand mergi in excursie de grup (mai ales mare) organizata nu te alegi cu mai nimic.
de-aia io niciodata nu servesc asa ceva...cand am fost la navaggio, am fost 6 insi cu-n vaporas. a oprit ala pe unde si cand am vrut noi...si mai ales cat am vrut noi. am facut baie si la blue caves.
navetele alea mari cu sute de turisti nu se apropiau al mia putin de 200m de stanci.
myrtos, din kefalonia ti se pare plaja mica...sau nicim acar n-at mai ajuns acolo?
de ce? si pestera si ghetaru' de la scarisoara tot aiurea ti se par?
nu era ceva nemaiintlanit sa te lase masca pestera aia, dar nici aiurea nu mi s-a parut.
povestile cu nazistii, posibil sa fi fost date din top.
Fii primul la curent cu noutatile! Aboneaza-te!/Subscribe!Parazitii-Lasa-ma sa beau (nr.11)Versuri:Spunem 1% din tot ce gandimDin 1% jumate mintimPoti sa afi...
min. 3:10
Last edited by Kojak; 4 March 2015, 23:24.
Reason: Automerged Doublepost
"cand am fost la navaggio, am fost 6 insi cu-n vaporas. a oprit ala pe unde si cand am vrut noi...si mai ales cat am vrut noi. am facut baie si la blue caves."
acolo am facut si eu baie, dar astea de care spui tu sunt pe zakythos.
vorba lui mumus, vreau sa ma simt bine si sa ma relaxez, nu sa ma intorc mai obosit decat am plecat. nu ca as fi avut de ce sa fiu obosit la plecare.
nedelea,
da mah bine ca mi-ai zis , da' io faceam o comparatie intre ce inseamna o croaziera / tur cu un vas de mare capacitate si si o salupa rapida mica...doar stii si tu mai bine, ca ai halit asa ceva.
o are nenea moderatoru ala (daca-i fac public numele, oare se oparaste?) care mi-a modificat semnatura, la cererea lu' mumusache...io n-am frustrari de-astea, bah
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment