Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iti trimit un cont, vireza toti banii castigati prin munca in el... Iti voi returna eu cat cred de cuviinta ca iti ajunge ptr cele necesare.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by slim_daddy40 View Postfratilor am boala cu pariurile si azi am pierdut o suma...anturajul joaca la pacanele cum sa scapam din chestia asta?....boala grea sa Nu va apucati e ca drogul jocul asta la pacanele si pariuri, totul a inceput in gluma si tot in gluma pierd banii munciti in 2 zile in doar 20 de minute de pacanele!
Primul pas a fost facut: ai recunoscut ca ai o problema. Esti pe drumul cel bun.Last edited by vitriol; 5 March 2015, 10:42.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Diseara mai revin cu un filmulet cu inca un retard...daca aveti vreo coaja, si vreti sa o reparati pe asigurarea unui retard, apelati la mine... Azi in 2 giratorii consecutive mi sa taiat fata, un film nu vi-l arat ca la volanul acelei masini se afla sotia unui coleg de munca a sotiei, dar pe celalalt il pun.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Sensurile giratorii sunt o enigma pentru cei cu masini cu inmatriculate in zone unde n-au asa ceva.
Cel putin de 2 ori pe saptamana mi se taie fata, migreaza fara sa se asigure de pe banda exterioara pana pe prima banda spre centru, pe simplu motiv ca e cel mai scurt drum.
De obicei, masinile au numere de judete diferite de IS, eu unul sunt atent si evit sa fortez pe langa unul din astia pana nu-l vad ce vrea sa faca.
Comment
-
io intodeauna incerc sa nu fiu in paralele (cand venim din acelasi sens), in aceasi sectiune cu altul sau altii (daca sunt 3 benzi) in giratoriu, ptr. ca imposibil sa nu se gaseasca unul sa nu taie benzile.
putin decalat, de obicei cam o masina cat sa ai timp de evitare / frana.
Comment
Comment