bai ce smyluri marfa avem
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Au fost ceva probleme cu hostul, dar s-au rezolvat.
Comment
-
bag p**a in ele de sarbatori , urasc frate omu fals hai sa aruncam cate un zambet fals ca asa e la moda frate cas sarbatorile , nu pot nu pot sa fiu fals ma aia in ele de sarbatori de 2ani in coace nu le mai simt...
PS. scuzatima cas nervos...
sigpic
Comment
-
sony, tata, fii calm...
in alta ordine de idei, va dorersc tuturor "La Multi Ani !".
apropo de poezii...
"mos craciun, mos craciun,
pe la noi sa nu mai vii,
ca te bag in 3,14... ma-tii
si ma pish pe jucarii !"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Intreb aici. Referitor la normele de poluare (deh paralel cu chimia): emisia de CO2 sau CO. Din cate stiu monoxidul este cu mult mai daunator sanatatii iar CO2-ul este procesat de copaci pe cand CO nu. De altfel CO2 emite orice motor cu ardere interna inclusiv gaz caz in care masinile pe gaz sunt si ele poluante. Si din cate stiu diesel-ul era considerat poluant si pentru negrul de fum emis. Asta nu se mai urmareste.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
diselul este mai poluat ptr ca contine mai mult ``sulf`` mai nou sa descoperit ca sulful e mai poluant deci diselu polueaza mai mult , stiam ceva de genu ca benzina scoate mai mult co2 decat motorina dar motorina scoate mai mult sulf decat benzina...
oricum nu le am cu chimia asa ca sa nu ma trageti de urechi
sigpic
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostIntreb aici. Referitor la normele de poluare (deh paralel cu chimia): emisia de CO2 sau CO. Din cate stiu monoxidul este cu mult mai daunator sanatatii iar CO2-ul este procesat de copaci pe cand CO nu. De altfel CO2 emite orice motor cu ardere interna inclusiv gaz caz in care masinile pe gaz sunt si ele poluante. Si din cate stiu diesel-ul era considerat poluant si pentru negrul de fum emis. Asta nu se mai urmareste.
Comment
Comment