If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca sarbatoresti mai intai colegele, florile sunt utile in drum spre casa, ai de ce te ţine macar ca sa mergi drept.
In caz ca veti castiga marele prtemiu la loto, sa stiti ce va asteapta.
90% dintre câştigători îşi pierd prietenii
Aproapetoată lumea te urăşte după ce ai câştigat premiul cel mare, uneori chiar şi cei pe care îi ajuţi cu bani, deoarece consideră că sprijinul tău financiar pentru ei ar fi putut fi mai mare. Invidia încolţeşte în rândul colegilor de la locul de muncă, al prietenilor şi chiar al membrilor mai îndepărtaţi ai familiei. Potrivit studiului Camelot Group, în medie, bărbaţii câştigători îşi ajută cu bani trei prieteni, iar femeile o singură prietenă. În aceste condiţii, nu-i de mirare că 90% dintre câştigători îşi pierd prietenii.
Cred ca multi isi vor asuma totusi acest risc.
Last edited by mr.K; 8 March 2015, 15:36.
Reason: Automerged Doublepost
Eu clar, nu joc, dar am 6 numere favorite, pe care le pune taicamiu, 2 saptamani la rand iau iesit cate 3 numere. Acu' logic ar fi sa iasa 6 Nu ma intrebati dupa a cui logica
Sunt convins ca nu imi voi pierde prietenii, ptr ca nu spun nimanui nimic. Doar ma mut... plec
Rugati-va pentru mine sa castig, daca castig voi dona Seatul aluia care scrie primul aici ca se roaga pentru mine sa castig.
Eu nu cred in mos craciun, nu cred ca-s asa de baftos, si nu cred in loto 6din 49 de cand sa computerizat totul... cand bucatica aia de hartie era taiata, si cotorul cu numerele alese de tine era lasat acolo, la ei, chiar daca era masluite bilele, aveai sansa sa castigi si tu impreuna cu nelegiuitul
Acum ca totul e prin computer, nici sansa aia nu o mai ai
Mai curand cred in eurobingo, sau cum s-o numi... ca am cunostiinta care luase un miliard de la Mitoseru
Si culmea, nu sa mutat, are aceiasi prieteni, cand a venit la munca la mine si mi-a zis ca vrea cel mai bun si cel mai scump ochelar, am crezut ca sa inbolnavit... ca mereu cand isi schimba ochelarii ii faceam o reducere, una alta, ca il stiam mai amarat asa... nu material ci sufletesc... are un copil cu probleme...
In fine, ideea e ca imi zice nenea ca : Banii nu-s o problema, da-mi ce ai mai bun, si zic, da ce? Ati castigat la loto? zice: DA am zambit si zic: Da sper ca nu ati bagat banii intr-o singura banca, zice: DA... zic : naspa, si gata. Mi-a adus un suc, a dat o spaguta acolo, si atat, nu am vrut sa o accept, sa dus la geam la atelier si mi-a lasat acolo ceva... asta e, m-am bucurat ptr el, ca merita o bucurie in viata.
Sa-l fi vazut ce tantos mergea pe strada Mai mare bucuria sa-l privesti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment