...hai cu zama da varza!
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mumus View PostEu clar, nu joc, dar am 6 numere favorite, pe care le pune taicamiu, 2 saptamani la rand iau iesit cate 3 numere. Acu' logic ar fi sa iasa 6 Nu ma intrebati dupa a cui logica
Sunt convins ca nu imi voi pierde prietenii, ptr ca nu spun nimanui nimic. Doar ma mut... plec
Rugati-va pentru mine sa castig, daca castig voi dona Seatul aluia care scrie primul aici ca se roaga pentru mine sa castig.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
-
Daca va rugati pentru mine sa castig la loto, plusez peste oferta lui mumus si donez un X5, daca-mi ies 6 numere.
Va anunt eu cand joc, ca sa nu va rugati degeaba, iar eu sa n-am bilet.
Ca Dumnezeu alta treaba nu are decat sa asculte rugile alora cu jocurile de noroc.
Comment
-
Am dat si colo si colo, si copilul tot a murit (leucemie, nu s-au strans banii de operatie de transplant de maduva la timp). Dar am dat mai mult de 2 euro doar dupa ce a vizitat-o nevasta-mea la spital pe fetita. In ziua de azi jumate la astept sa fie si escorcherii cu strans de bani pentru bolnavi inexistenti.
Nu stiu daca era doar coincidenta, insa cand dai niste bani la treburi din astea, inainte de salariu aflu ca am mai multi bani decat de obicei (adica deloc). Nu castigi la loto, dar parca se ordoneaza lucrurile altfel in luna aia.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostBea si tu direct din sticla.
trebuia sa ma nasc moldovean. m-a umplut una de invidie. o mai stii ? a fost acum vreo 4 ani, parca, record national. una din Iasi (nu sunt aluzii, chiar asa era ) s-a dus la doctor fiindca se simtea rau, si la analize avea 7,47 la mie alcoolemie. tin minte perfect fiindca am zburat o gramada cu boeing 747. aia chiar ca se facuse avion. recordul anterior era tot din iasi, un barbat cu 5,3 si ceva.
eu stiam de 7,47 ca asa au zis aia. sunt si mai suparat acum.
se pare ca am datele eronate. peste 6 la mie.
Un bărbat dintr-o comună ieşeană a fost adus la Spitalul de Urgenţe din Iaşi cu o alcoolemie de peste şase la mie, informează Mediafax. Medicii ieşeni afirmă că este cea mai mare valoare întâlnită la un...
am ramas de caruta. nu m-am realizat pe plan profesional.
Comment
Comment