Originally posted by B997NDL
View Post

Tocmai, ca parjoalele au usturoi, chiftelele nu au. Cel putin in zona de longintudine estica, latitudine nordica a Romaniei.

Ingrediente – Parjoale Moldovenesti (10-12 bucati)
300 g carne tocata de vita
200 g carne de porc
1 ceapa medie
2 catei de usturoi
1 cartof crud (70 g dupa curatare)
2 felii de paine alba, fara coaja
lapte
2 oua medii
sare
piper
marar
patrunjel
150 g cca pesmet (pentru tavalit)
2 linguri faina de malai (pentru tavalit)
2 linguri faina (pentru tavalit)
300 g carne tocata de vita
200 g carne de porc
1 ceapa medie
2 catei de usturoi
1 cartof crud (70 g dupa curatare)
2 felii de paine alba, fara coaja
lapte
2 oua medii
sare
piper
marar
patrunjel
150 g cca pesmet (pentru tavalit)
2 linguri faina de malai (pentru tavalit)
2 linguri faina (pentru tavalit)
Inainte de a te intalni cu o gagica, sa nu mananci parjoale.

Comment