Ma gandesc acum la cate drumuri si nervi o sa am de facut si ca vre-o saptamana o sa merg cu metroul la serviciu ... Dar las ca-mi fac eu masina frumoasa la loc si o sa-i pun alarma cu perimetru de protectie prin electrosocuri... sa-i vad pe cei care se apropie de masina cam asa .
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu stiam ca din contra motorina euro 4 are si mai mult sulf decat euro3...
Comment
-
@Sp!ke: Ce ai patit?
Comment
-
Nu vazusem postul ala pana acum.
Comment
-
Lasa ca tata e chiar mai rau! Chinuie golanelul meu care e diesel si schimba vitezele chiar si la 1800, cel mult 2000-2200. M-am certat cu el de nenumarate ori pe subiectul asta. El pana la golanel nu mai condusese decat motoare pe benzina si are impresia ca "asa e bine".In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostLasa ca tata e chiar mai rau! Chinuie golanelul meu care e diesel si schimba vitezele chiar si la 1800, cel mult 2000-2200. M-am certat cu el de nenumarate ori pe subiectul asta. El pana la golanel nu mai condusese decat motoare pe benzina si are impresia ca "asa e bine".
Nasol!.. ce sa zic... spune-i si tu sa schimbe la 5500-6000 ca acolo se simte bine dieselul!
Comment
Comment