Asta e cred ptr australia...
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ia zi, cine a luat ban in ultimile 3 zile?
Ce bem diseara? Eu am primit 2 golden de la un client, merita desfaute?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
da, dar sa le aduca si surorile. eu am inceput ce 4 litri de vin rosu din dotare.
am o intrebare... pot sa v-o pun ?
acum, serios. vreau sa schimb anvelopele si jantele ca sa le pun pe cele de vara.
am luat de la un baiat de aici niste distantiere de 7 mm, din aluminiu.
le-a facut doar de 7 ca sa mearga cu prezoanele obisnuite.
vreau sa le pun pe spate odata cu schimbarea. pe fata n-am, dar nu sufar.
jantele, avand et mai mic, vin bine.
afecteaza comportarea masinii. merg de 7 mm cu prezoane obisnuite de lighean.
sa le pun sau fac o prostie ?
Comment
-
Am fost la lidl, ietete ce am sa bag imedeat la cuptor.
Am ras deja ceva palinca, acu trec pe vin, sau bere... Vad eu.Attached FilesLast edited by 77sky; 14 March 2015, 10:41.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Gata, l-am asezonat cu un vin roșu.Attached FilesLast edited by 77sky; 14 March 2015, 10:40.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
))) E 'jucaria; lu' fimea... si lumineaza acel placut albastru de iti scoate ochii ))
Ai vazut tu eurespalul si ai facut repede legatura. Tre' sa fiu atent ce mai intra in poza. ))Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostGata, l-am asezonat cu un vin roșu.
la mine nu ies lucioase.
si sa stii ca intra linistit 3 randuri de cate 5, cum sunt asezate la tine, ;i in laterala un rand de 4 pe lung.
facem aici un nou post, paprika 2.
Comment
-
Originally posted by mumus View Post))) E 'jucaria; lu' fimea... si lumineaza acel placut albastru de iti scoate ochii ))
Ai vazut tu eurespalul si ai facut repede legatura. Tre' sa fiu atent ce mai intra in poza. ))
Are juniorul tot felul lanterne mici, lasere (inclusiv din alea cu 2 butoane care pișca tare daca bateria e noua).
Si le mai folosesc si eu cand are o raceala, sa-i inspectez amigdalele.
Comment
-
Are cineva PSP GO? Se merita ori ba?Fiicamea cea mica vrea o scula de asta ,ca alea vechi 2004 si 1004 is invechite rau cica.Ala 2004 are degeaba wifi ca nu are memorie si is proaste contactele de la butoane,asta 1004 joci de te strici si el merge ,asta nou nu stiu nimic de el.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
fi-miu are psp-ul ala 2004 si n-a avut probleme. ce-i drept, nu se mai joaca la niciunul, si are colectia de cand mergeam pe vapoare. cum apareau i le luam,
ps1,2,3, psp. 4 nu l-a mai vrut ca se joaca pe calculator cu jocuri piratate. ai idee cat am dat pe jocuri ?! doar zona 1, ca ii luasem sculele din statele unite. tarziu m-am desteptat sa le "modez" ca sa mearga piraterii care costau 15 lei. am lasat linistit un "lighean" pe jocuri.
Originally posted by B997NDL View Postam o intrebare... pot sa v-o pun ?
acum, serios. vreau sa schimb anvelopele si jantele ca sa le pun pe cele de vara.
am luat de la un baiat de aici niste distantiere de 7 mm, din aluminiu.
le-a facut doar de 7 ca sa mearga cu prezoanele obisnuite.
vreau sa le pun pe spate odata cu schimbarea. pe fata n-am, dar nu sufar.
jantele, avand et mai mic, vin bine.
afecteaza comportarea masinii. merg de 7 mm cu prezoane obisnuite de lighean.
sa le pun sau fac o prostie ?
Comment
Comment