Man ,cred ca singur poti sa-ti dai raspuns.Te dai cu ea si vezi daca fuje de cur ,etc.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Man, era Seba care spunea ca dac deschizi curul la Logan o sa ajungi in boscheti.Sa vezi ca la masinile cu tarctiune fata in general e mai mic ecartamentul spate ,la cele cu tractiune spate e ..viceversa.Dac gresesc ..asta e,30 zile arest la domoiciliu.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Comment
-
Eu de la tuning stiu pese numa' d'astea.
Parca-s niste capace lagare de la axa cu came.Attached FilesLast edited by mr.K; 14 March 2015, 21:18.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postsunt capace de lagar de la arborele cotit. dar asa le zice ? capace de lagar ? eu le-am zis lagare superioare. sa schimb ?
pai, la tine, la moldova e plin de piese din astea. trimite si tu in bucale cateva.
Cat despre piese de Moldova, ce sa mai trimit eu, vin singure dupa banet, numa' in televiziuni cate exportam. Daca era contributie la PIB, stateam bine di tăt.
Comment
-
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Last edited by mumus; 15 March 2015, 17:05.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment