Pai pentru a trece cu bine ziua de luni fara sa intru in despresie, ma gandesc la lucruri faine gen plaja, bikini, sezlonguri cu masute pe care se afla carafe cu licori racoriroare.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa, asa...si io fac planuri de concediu.
Cat pe-aci...
Avionul cu care premierul s-a întors de la Cluj a ratat iniţial aterizarea. Ponta: A fost chiar rău!Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostFara mel si alte derivate...stii cum se zice, nu e pasare ca porcu'.
Merge si cate-un pui, curcan, iepure...da' sa n-aud de oaie.
nu stii ce pierzi daca n-ai mancat o pastrama de oaie cu un vinisor langa.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postnu stii ce pierzi daca n-ai mancat o pastrama de oaie cu un vinisor langa.
Singura data cand pot sa zic ca am mancat ceva mel a fost la un moment dat in Grecia unde la insistentele nevestei am bagat o coasta de lamb chop la gratar care era intr-adevar f. bine facuta si nu (prea) avea putoarea aia specifica de oaie/mel.
Comment
-
misto... scoateti pauzele dintre 4 si tuning
http://www.4 tuning.ro/taxa-auto/taxa-auto-2015-declarata-oficial-discriminatorie-toata-lumea-o-va-plati-25926.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4 Tuning.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsle tter_223017
Comment
-
-
Nu strica
Chiar daca-s ungur, politicienii de la udmr sunt la fel ca cei de la pdl,psd, sau alte partide... La tv baga raca, se injura, si in privat ies la vanat, la baut impreuna. Asta nu e poveste.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Corect, din pacate
Si ungurii se bucura ca uite mama ce tin astia cu noi, ii prostesc pe saraci cu autonomie cu tinut secuiesc, cu ce pot si ei... Si oamenii ii cred si merg si ii voteaza, si aia la final dau voturile sarmanilor pe unde pot... Toti politicienii sunt mana in mana, vezi exemplu concret cu migratul in partide... Ptr ei conteaza sa fure, ii doare in cot de noi, platitorii de taxe...
Imi place insa ca multi maghiari sau trezit, nu le mai dau voturile lor...pacat ca si voturile se fabrica pe banda...vezi teleormanUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment