If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
chiar au ce sa auda de bine de noi ?! in afara de faptul ca "elita tarii",
cum le place parlamentarilor si guvernului sa se autodefineasca , sunt toti de bagat in puscarie...
si cum ar fi majoritatea romanilor daca ar fi in functiile care le-ar putea aduce averi rapid.
Avem olimpici la chimie, fizica, matematica, informatica cu aur absolut, am depasit china, america si rusia in materiile astea sile cam dam peste nas tuturor tarilor la internationale
Din lot de zece oameni vin cu cel putin 8 medalii din care 5 sunt aur ...
@sam
aveam, nu prea mai e asa, cel putin la mate.
sunt prieten bun cu Cristian Mangra care pregateste lotul olimpic.
cam matura cu noi pe jos chinezii si indienii. si din cate stiu, si la info.
sa schimbam subiectul.
desi eu cred ca motorul ala va fi doar pe renault, nu si pe dacia. http://www.4 tuning.ro/filme-masini/view/uLyihXAcqlN?utm_source=Newsletter__Newsletter_4 Tuning.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsle tter_224532
Last edited by B997NDL; 27 April 2015, 19:25.
Reason: Automerged Doublepost
Ndl, maine iti fac un raport cu ce aur se obtine ...
Ce lot pregateste mangra?
Copii pleaca la olimpiada cu gherghe, ion ion si baluna, la vreo 3 separate ...
Avem olimpici la chimie, fizica, matematica, informatica cu aur absolut, am depasit china, america si rusia in materiile astea sile cam dam peste nas tuturor tarilor la internationale
Degeaba daca n-au loc de nepotul fratelui directorului adjunct sau daca stau pe 1500 de lei sau daca nimeni nu-i promoveaza si-i include in sistem. Pleaca toti in tarile calde
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Deci aia sunt mai "prosti" ca noi, dar traiesc mai bine.
Romanii sunt destepti si cu burta goala.
Finala la Madrid, Roland Garros, titlu Indian Wells, finala turneul campioanelor, semifinala la Wimbledon...etc ...sunt sh?!
Semifinala, finala la turneele de Grand Slam, titluri ioc.
Turnee de rang 2 si 3 au castigat multe jucatoare, nu e a noastra machidoana o exceptie.
Tot ce castigat anul trecut o va trage in jos daca nu repeta performantele, ceea ce e foarte probabil, nu ai de fiecare data norocul ca favoritele sa pararaseasca turneul si tu sa joci finale cu de'alde Pliskova.
@K Asta cu iubirea de tara nu mai e la moda! Cu atat mai putin in cazul Romaniei...care a facut nimic pentru orice inseamna sport!
Sharapova a jucat la Fed Cup, chiar de a meigrat din Rusia in SUA de mica bani are de 30 de ori cat machidoana.
Last edited by mr.K; 28 April 2015, 09:19.
Reason: Automerged Doublepost
@sam
nu stiu exact ca nu m-a interesat prea tare, dar pregateste. noi iesim la sprit, ca ii plac mult strugurii si fotbalul. mai ales cand sunt meciuri stam pana dimineata la "grase". asta e o carciuma la piata la gorjului cu trei stele michelin si vreo doua continental. e numai pentru profesionisti.
@sam
nu stiu exact ca nu m-a interesat prea tare, dar pregateste. noi iesim la sprit, ca ii plac mult strugurii si fotbalul. mai ales cand sunt meciuri stam pana dimineata la "grase". asta e o carciuma la piata la gorjului cu trei stele michelin si vreo doua continental. e numai pentru profesionisti.
Mo, amu` am inteles adevarata valuare a vietii pentru tine, strugurii, fotbalul si grasele ... a, sa nu uit, si drumul zilnic militari - dna ghica
Pai atunci sa ne laudam toti cat bem si cat stam prin carciumi ?
Prefer sa beau un pahar de lacrimi d-ale lu` ovidiu decat sa ma indop cu peturi
Nenea Iancu, tre` sa fii gras, cu burta mare si de-al zonei (cred ca si putin tuciuriu), altfel esti halit
Legitimatia se castiga, nu se primeste pe de-a-moaca
tuciuriu esti tu, ba uratule. si nu sunt gras, am doar 101 kg. sunt bine facut. )
tuciurii merg la manele, pe la cocosu' rosu, casa rustic... undeva mai cu staif. nu prea vezi ciortani in carciumi de profesionisti. aia nu duc la bautura.
in apusului, la casa roz se duc tuciurii. trebuie sa fie vazuti in high life.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment