If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Caterinca fac ziaristiii care o vedeau pe Halep noua Martina Hingis.
Propun ca WTA sa introduca obligatoriu serviciul cu reverul, pentru a avea si Simona o sansa sa treaca mingea peste fileu. Iar jucatoarele scunde sa aiba voie sa serveasca de 3 ori la fiecare punct.
2 extraterestrii se holbeaza la Pamant si comenteaza :
-Ce-o fi cu fumul ala ce se vede ? Iar e un atac nuclear ?
-A, nu ! Azi e 1 Mai . Au iesit romanii la un gratar !
stie cineva ce brand este filtrul de aer oem la 1,5 dci e4 ?
vreau sa iau de pe epiesa si nu vreau oem ca sunt cam scumpe filtrele.
stiu ca cel de ulei e purflux si cel de motorina, delphi. asa e ?
stie cineva ce brand este filtrul de aer oem la 1,5 dci e4 ?
Daca nu ma insel, Mann. Cel putin asa e la 1.4/1.6 8v.
In alta dezordine de idei, fir-as al drecu...parca am avut gura spurcata cand am zis ca bluresponse-urile o sa-mi varzeasca planetarele.
Verdict de service: aia de pe stanga (la care se pierde si uleiul din cutie, la inlocuire) e pe duca, bate rau la viraj maxim de pe loc, gen parcare / locuri stramte sau viraj maxim la viteze mici. In linie dreapta nu se simte absolut nimic, in plus e uscata pe la burdufe, nicio scurgere / umezire.
Mecanicu', cica: "planetara a suferit o agresiune mecanica" ptr. ca n-a mai intalnit pana acum o planetara care sa bata din prima asa de tare...
Da' dupa cum si pe unde am mers eu, nu e vb. de nici o lovitura / groapa / bordura etc....dar am fortat-o rau pe viraje, pe extraurban in ultima vreme...si cam atat.
Intrebare: e de preferat sa le schimb in pereche, in ideea ca si aia dreapta o sa cedeze si ea cat de curand, sau doar pe aia bolnava?
Le doneaza, doar doar sa scape de problemele la planetare )
Bai kojake, cum ma sa zici ca bat3 planetara de la anvelope? Sau cum sa zici ca le-ai fortat pe extraurban in curbe stranse ? ) parca ai avea 200 de cai si faci numai ace de par pe 3 roti, abia acolo le fortezi
Le-ai stricat ca ai fortat plecarea de pe loc cu rotile bracate
Le-ai stricat ca ai fortat plecarea de pe loc cu rotile bracate
O laie bah băiatule, nimic nu stii! .
Nu plec de obicei de pe loc cu rotile bracate și când totuși n-am de ales, plec ușor.
Proba era "afectata" de ceva timp, da' faptu' ca nu am menajat-o în ultima vreme, i-a pus capac.
Ciudat e ca în aliniament, la orice viteza, volanul nu bate sau altceva. Și nici in curbe, dacă nu sunt f. strânse și nu accelerez vartos. Am depistat întâmplător, la manevrele din parcare, la viraj maxim.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment